Intialainen turisti kertoo, että hänellä oli 12,000 XNUMX bahtin lompakko ja luottokortti, jonka transsukupuoliset henkilöt varastivat Pattayassa

Pattaya -

Intialainen turisti on kertonut poliisille ja medialle, että hänellä oli kahden transsukupuolisen henkilön lompakko, jossa oli 12,000 XNUMX bahtia käteistä, ja luottokortti.

Vishal Vajbhaw, 33-vuotias intialainen turisti, ilmoitti ahdingostaan ​​Polille. Kapteeni Chanan Kesornbua Pattayan poliisiasemalla noin kello 1:00 aamulla tänään, 31. elokuuta, koskien hänen varastettuja käteisvarojaan ja luottokorttiaan.

Hänen mukaansa hän käveli Walking Streetillä Etelä-Pattayalla puolenyön aikoihin rentoutuakseen ja nauttiakseen ihmisten katsomisesta, kun kaksi transsukupuolista henkilöä lähestyi häntä ja yritti tarjota hänelle kumppanuutta.

Herra Vishal jatkoi, että he yrittivät sinnikkäästi vietellä ja halata häntä huolimatta hänen toistuvista vastalauseistaan. He molemmat seurasivat häntä myös Walking Streetiä pitkin, ennen kuin yksi heistä pyysi häneltä pientä rahaa, johon hän suostui ärtymyksen vuoksi.

Kun herra Vishal kuitenkin kurkotti taskuunsa, hän huomasi, että hänen lompakkonsa, jossa hänen mukaansa oli 12,000 XNUMX bahtia käteistä ja luottokortti, oli kadonnut. Nähdessään sen, kaksi henkilöä hajaantui välittömästi ja katosi, vaikka herra Vishal jo yritti saada heidät kiinni, mikä johti hänen ilmoitukseen Pattayan poliisille tänään.

Pol. Kapteeni Chanan sanoi, että hän pyytää tutkintayksikköä tarkastamaan rikospaikan ja CCTV-materiaalin löytääkseen kaksi epäiltyä. Poliisi varoitti myös voimakkaasti turisteja pidättäytymästä käyttämästä kalliita koruja, kantamasta mukanaan suuria määriä käteistä tai käyttämästä kultaisia ​​kaulakoruja, koska taskuvarkaiden ryhmä Pattayan alueilla joutui näihin esineisiin.

TPN totesi, että tämä on 12. turisteja, enimmäkseen intialaisia ​​vastaan ​​kohdistunut taskuvarkaustapaus edellisen tapauksen jälkeen. Intialaiselta turistilta varastettiin jokin aika sitten 17,000 XNUMX bahtia käteistä.

On ollut pidätyksiä, mukaan lukien tämä viimeisin, ja Pattayan poliisi ilmoittaa jatkavansa epäiltyjen etsimistä ja pidättämistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.