Thaimaan kansliapäällikkö opetusministeriö etsii vastuuhenkilöitä Chonburin koulubussista löydetyn seitsemänvuotiaan opiskelijan traagiseen kuolemaan

KUVA: Bangkokbiznews

Chonburi -

Thaimaan opetusministeriön kansliapäällikkö kehotti asianomaisia ​​viranomaisia ​​tutkimaan ja etsimään vastuuhenkilöitä seitsemänvuotiaan oppilaan traagiseen tapaukseen, joka löydettiin kuolleena koulubussista paikallisessa koulussa Phan Thongin alueella Chonburi tiistaina 30. elokuuta.

Naisopiskelijan ruumis, jonka nimeä ilmoitettiin toimitukseksemme vuoksi, löydettiin koulubussista makaamassa kasvot alaspäin tiistai-iltana noin kello 4. verenvuoto suussa.

Koulun henkilökunnan mukaan bussi pysähtyi jättämään lapset koulun sisäänkäynnille. Nähdessään, että he kaikki nousivat bussista, kuljettaja ajoi ja pysäköi bussin koulun parkkipaikalle ja odotti hakevansa lapset koulun jälkeen.

Kun he kuitenkin avasivat bussin oven illalla, lapsi löydettiin makaamasta bussista, eikä hän vastannut. Häntä lähestyttäessä havaittiin, että lapsi ei hengittänyt.

Ruumis siirrettiin Poliisisairaalan oikeuslääketieteelliseen instituuttiin ruumiinavausta varten, ja siihen liittyvät opettajat, kuljettajat ja koulun henkilökunta kutsuttiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

เศร้า น้อง จีฮุน วัย 7 ขวบ เสีย ชีวิต ใน รถ ตู้ รับ ส่ง ตร เร่ง ไข ปริศนา เลือด มุม ปาก

Keskiviikosta lähtien opetusministeriön kansliapäällikkö Suphat Champatong sanoi, että on suoritettava alustava tutkimus sen selvittämiseksi, oliko koulubussissa asianmukaiset turvaohjeet opiskelijoille ja mukana oliko laissa säädetty opettaja vai ei.

Kansliapäällikkö totesi myös, että koulubussin kuljettajan ja avustavan opettajan on oltava vastuussa tapahtumasta, koska he laiminlyöivät velvollisuutensa huolehtia kaikista oppilaista ennen bussiin nousua ja poistumista.

Kuva: Bangkokbiznews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.