Thaimaa käynnistää ensimmäisen vetytäyttöasemansa Pattayassa vuoden loppuun mennessä

Chonburi -

Thaimaan johtava öljy- ja kaasuyhtiö PTT Public Company Limited suunnittelee maan ensimmäisen vetytäyttöaseman käynnistämistä Pattayassa, Chonburissa vuoden 2022 lopulla.

Projekti on PTT:n, Toyota Motor Corporationin ja Bangkok Industrial Gas Co:n (BIG) yhteistyö, PTT:n uuden liiketoiminnan ja infrastruktuurin operatiivinen johtaja Noppadol Pinsupa kertoi maanantaina 29. elokuuta.

Japanilainen Toyota Motor tuo noin kahdesta kolmeen polttokennosähköautoaan (FCEV) tankkausasemalle polttoaineeksi kerätäkseen tietoja todellisesta käytöstä. PTT-yhtiö aikoo myös aluksi tuoda FCEV-autoja kuljetusajoneuvoihinsa yrityskäyttöön.

Vetytankkausaseman investoinnin arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa bahtia, kun vetypolttoaineen hinta on tällä hetkellä noin 5-6 USD/kg Green Hydrogenilla ja 4 USD/kg LNG:llä – joita pidetään vielä tällä hetkellä kalliina. .

Jos lanseeraus kannattaa, suunnitelmia vetytankkausasemien rakentamisesta muualle maahan harkitaan lisää, mikä on myös Thaimaan tavoitteen mukainen hiilineutraalius vuoteen 2050 mennessä ja nollapäästötavoite vuoteen 2065 mennessä, päällikön mukaan. .

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.