BLACKPINK's Lisa tekee historiaa ensimmäisenä naissooloartistina, joka on voittanut parhaan K-Pop-palkinnon 2022 VMA:ssa

Kansainvälinen -

Thaimaassa syntynyt BLACKPINKin K-pop-laulaja Lisa voitti parhaan K-popin palkinnon vuoden 2022 MTV Video Music Awardsissa (VMA) New Jerseyssä Yhdysvalloissa sunnuntaina paikallista aikaa 28. elokuuta.

Lisa voitti sooloartistina sooloalbumillaan 'LALISA', päihittäen muut ehdokkaat, kuten SEVENTEEN kappaleesta 'Hot', BTS:n kappaleesta 'Yet To Come (The Most Beautiful Moment), Itzyn kappaleesta 'Loco', Stray Kidsin 'Maniacista'. ja kahdesti kappaleelle The Feels.

Tämä on myös hänen historiallinen voittonsa, sillä hänestä tulee ensimmäinen naissooloartisti, joka on voittanut parhaan K-Pop -kategorian.

Hyväksymispuheessaan Lisa kiitti tuottajaa Teddyä, YG Entertainmentia ja BLINKSiä (BLACKPINK Fanclubin nimi) englanniksi, ennen kuin kääntyi BLACKPINK-jäseniensä puoleen ja tunnusti ja kiitti heitä koreaksi.

Lisan voiton lisäksi BLACKPINK voitti myös parhaan Metaverse Performancen 'BLACKPINK X PUBG Mobile 2022 -pelikonserttillaan: [The Virtual]', joka oli PUBG Mobilen pelin sisäinen virtuaalinen konsertti, joka oli saatavilla maailmanlaajuisesti viime heinäkuussa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.