Pattayan viranomaiset aloittavat toisen salaojitusprojektin Soi Thepprasit 9:llä

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattayan viranomaiset käynnistävät toisen salaojitusprojektin, joka kulkee Soi Thepprasit 9:stä Jomtien Beachille, mikä aiheuttaa 120 päivän tien sulkemisen.

Kiattisak Sriwongchai, Pattayan apulaispysyvä sihteeri, piti kokouksen maanantaina 29. elokuuta keskustellakseen viemärijärjestelmän rakentamisesta, joka kulkee osoitteesta Soi Thepprasit 9 Jomtien Beachille.

KUVA: PRPATTAYA

Kiattisakin mukaan Pattaya City oli palkannut urakoitsijan, nimittäin LB Engineering Companyn, rakentamaan uuden viemärilinjan, joka yhdistäisi Soi Thepprasit 9:n ja Jomtien Beachin tehokkaamman tulvahallinnan saavuttamiseksi syyskuusta alkaen.

Hanke kuitenkin katkaisisi liikenteen rakennustyömaan ympärillä, joten Jomtien Second Roadilta, Soi 2, Soi 11:n sisääntulolle olisi tilapäinen tiesulku 120 päiväksi. Pattayan viranomaiset pyysivät anteeksi häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.