Paikalliset poliitikot ja asukkaat juhlivat kuuluisan Hollywood Pattaya -viihdekompleksin täydellistä avaamista lauantaina

Pattaya -

Ryhmä paikallisia poliitikkoja, valtion virkamiehiä, yrittäjiä ja asukkaita kokoontui lauantai-iltana 27. elokuuta juhlimaan Pattayan kaupunginvaltuuston entisen jäsenen Wichai Rodpian 67-vuotissyntymäpäivää ja "Hollywood Pattayan" uudelleen avaamista. tilapäisesti suljettu Covid-19-tilanteen vuoksi.

Wichai tai "Xia Chai Hollywood" tunnustettiin yhdeksi kokeneista entisistä paikallisista poliitikoista, jotka auttoivat Pattayan kaupungin kehittämisessä yli 30 vuoden ajan.

Hänen syntymäpäivätilaisuudessaan useat kunniavieraat osallistuivat myös Pattayan kuuluisan viihdekompleksin Hollywood Pattayan täydelliseen avaamiseen sen jälkeen, kun se oli tilapäisesti suljettuna yli kaksi vuotta hallituksen ennaltaehkäisevien toimenpiteiden vuoksi Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Koska maa on nyt täysin avoin ulkomaisille matkailijoille ilman Covid-19-ehkäiseviä vaatimuksia, lauantaina avattu uudelleen oli Hollywood Pattayalle suotuisa päivä tarjota täyden viihdepalvelun myös turisteille. Suurin osa kanta-asiakkaista on ulkomaisia ​​turisteja, mukaan lukien Etelä-Koreasta, Hongkongista, Taiwanista, Kiinasta ja Japanista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.