Menestyksekäs isä ja poika -tiimi jatkaa ylpeänä perheperintöä Andaz Pattaya Jomtien Beachin - Thaimaan ensimmäisen Andaz-hotellin - tulevan avaamisen myötä

Bangkok, Thaimaa:Â Kun Andaz Pattaya Jomtien Beach, Hyattin ensimmäinen Andaz-hotelli Thaimaassa, avaa ovensa vuoden 4 viimeisellä neljänneksellä, se ei ole vain merkittävä virstanpylväs Thaimaan luksus- ja lifestyle-hotellialalla; se on myös viimeisin askel liikematkalla erittäin menestyvälle isä ja poika -tiimille, jotka haluavat rakentaa ylpeälle perheperintölleen.

Narit Chia-Apar, Andaz Pattayan omistaja, ja hänen poikansa, herra Chintat Chia-Apar, valvovat perhetilansa muutosta – rauhallisen 6.4 hehtaarin tontin Tawanron Beachillä suositun välissä. Jomtienin lomakeskus ja viehättävä Bang Sarayn kalastajakylä. Tämän palkitun arkkitehtitoimisto A150:n johtaman 49 miljoonan dollarin hankkeen tavoitteena on kutoa maailmanluokan, kansainvälisesti tunnettu luksuselämäntapalomakeskus kauniiseen rantaympäristöön, jota on siunattu vanhoilla puilla ja perinteisillä thaimaalaisilla taloilla. Tavoitteena on esitellä kohteen aitoa sielua ja tuoda thaimaisuuden tunne uudelle maailmanlaajuisen tutkimusmatkailijan sukupolvelle.

„Minulla on intohimo tähän kauniiseen maahan ja sitä suojeleviin puihin. Unelmani oli aina käyttää tätä erityistä paikkaa esitelläkseni Na Jomtienin alueen luonnon kauneutta, ja olen iloinen voidessani saavuttaa tämän Andaz Pattayan kanssa. Kun Thaimaa on avautunut kokonaan uudelleen kansainväliselle matkailulle, nyt on täydellinen aika mainostaa tätä hurmaavaa, alitutkittua Thaimaan osaa maailmalle”, Narit kommentoi.

Mr. Chintat, joka on intohimoinen matkustamiseen ja pitää sormensa viimeisimpien alan trendien tahdissa, lisäsi, että ollessaan ensimmäinen Andaz-brändätty hotelli Thaimaassa, lomakeskus pystyisi vastaamaan alkuperäisten elämäntapaelämysten kasvavaan kysyntään ja täyttämään odotukset. nykyaikaisista matkailijoista.

“Andaz Pattaya on ainutlaatuinen lisä Thaimaan vieraanvaraisuuselämään. Tämän päivän matkailijat haluavat olla yhteydessä määränpäänsä henkeen, joten Andaz-brändin lupaus ‘stimuloida aisteja paikallisten elämysten kautta on lomakeskuksemme eturintamassa. Haluamme korostaa tämän upean kohteen rikasta perintöä ja tarjota samalla upeat tilat ja inspiroivaa toimintaa jokaiselle vieraalle, pariskunnista ja ystävistä perheisiin ja ryhmiin. Perheeni ja minä olemme innoissamme nähdessämme visiomme toteutuvan”, hän sanoi.

Mr. Narit jatkoi: "Koska Pattaya Cityllä on jo vakiintunut maine vilkkaampana ja kypsämpänä kohteena, uskomme, että Na Jomtien erottuu raikkaasta ja autenttisesta vaihtoehdosta luonnonhakijoille sekä löytö- ja nuorennuspaikkana." €

Chia-Apar-perhe on saavuttanut suurta menestystä vuonna 1982 perustetulla Seafresh Industry PCL:llä, joka on erikoistunut Thaimaasta peräisin olevien pakastekatkaraputuotteiden jalostukseen ja vientiin. Perustamisestaan ​​40 vuotta sitten tämä liiketoiminta on kasvanut vahvemmiksi ja työllistää nyt yli 3,000 XNUMX henkilöä. Koko tämän matkan aikana Seafresh ei ole koskaan unohtanut keskeisiä arvojaan, jotka ovat sosiaalinen vastuu, ihmisten asettaminen etusijalle ja Thaimaan mainostaminen globaalilla näyttämöllä. Andaz Pattayan lanseerauksen myötä Narit ja Chintat jatkavat tätä ylpeää perinnettä ja tuovat perhearvonsa Thaimaan ravintola-alalle.

“Menestyvässä liiketoiminnassa ei ole muuta salaisuutta kuin ahkeruutta, sinnikkyyttä sekä halua ja motivaatiota jatkaa oppimista. Henkilökohtainen johtamisfilosofiani on kiinnittää huomiota ihmisiin. Ilman hyviä ihmisiä on vaikea olla menestyvä ja kestävä”, Narit paljasti.

Andaz Pattayasta tulee ainutlaatuinen lomakeskus, joka vahvistaa Thaimaan hotellisektoria. Saapuessaan vieraat toivotetaan tervetulleiksi Rain Tree Courtiin, joka on keskittynyt kunnioitusta herättävän alkuperäispuun ympärille. Village Square on esteetön tila, jossa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa ja rentoutua. Siellä on vapaasti virtaavat julkiset tilat, kuten lomakeskuksen keskus, aula ja Teak Lounge, sekä kolme muuta ravintolaa: Wok Wok, joka on erikoistunut thaimaalaisiin ja aasialaisiin wok-ruokiin, La Cucina, aito italialainen trattoria, ja Village Butcher, pihviravintola, jossa laadukasta lihaa kypsennetään hiiligrillissä. Fish Club on rento kalaravintola, rantabaari ja infinity-allas, joka tarjoaa täydellisen paikan rentoutua ja katsella auringonlaskua tai jopa järjestää allasjuhlia ja festivaaleja. Kaksi muuta uima-allasta tarjoavat monipuolista rentoutumista, mukaan lukien yksi rauhallinen rata-allas ja vapaamuotoinen allas lastenkerhon vieressä.

Perinteinen tiikkitalo on säilytetty ja entisöity teehuoneeksi tai intiimien tapahtumien paikaksi, ja kaksi muuta hienoa perintötaloa on muutettu lomakeskuksen arvostetuimmaksi majoitukseksi: kaksikerroksinen neljän makuuhuoneen kartano ja hengähdystauko -Kuuden makuuhuoneen Presidential Heritage House -talon ottaminen. Yleisenä tavoitteena on antaa matkailijoiden lähteä elämykselliselle matkalle ja tutustua Thaimaan itäiseen merenrantaan ei turistina, vaan täällä sukupolvien ajan asuneen perheen silmin.

Lisätietoja saat osoitteesta www.hyatt.com/en-US/hotel/thailand/andaz-pattaya-jomtien-beach/utpaz.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/