Reader Talkback Thailand -tulokset: Mikä on suosikki thaimaalainen ravintolasi Pattayassa?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä on suosikki thaimaalainen ravintolasi Pattayassa?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Tällä viikolla meillä on lukijoillemme ei-tuottavia uutisia ja ei-kiistanalainen kysymys. Yksinkertaisesti sanottuna, mikä on suosikki thaimaalainen ravintolasi Pattayassa? Emme sano PARHAAT, koska se on erittäin subjektiivista, mutta suosikkisi ja miksi? Missä ne sijaitsevat? Millaisista ruoista sinä siellä nautit?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-==-=

Doug C-Mickie on Darksidella

-=-=-=-=-=-

Asb-Beer Garden lähellä Walking Streetiä

-=-=-=-=-=-=

Carlos C-

Suosikkini, jota minä ja nainen rakastamme, on "Beefeater Steak House and Pub".
Soi Danassa sijaitseva "Beefeater" on meille tämän hauskan kaupungin nautinnollisin pihviravintola, jossa tarjoillaan upeita suussa sulavia tuontipihvejä sekä kansainvälisiä ja thaimaalaisia ​​ruokia sitoutuneilta brittiläisiltä ja thaimaalaisilta kokeilta.
Omistaja, ruotsalainen manageri Hendrick ei ole itse kokki (sen tiedämme), mutta herrasmies on loistava ystävällinen asiantunteva järjestäjä, joka rakastaa työtään, yli 15 vuotta tekemää työtä, ja se näkyy.
Mutta ei vain ruoka ole poissa puistosta, vaan myös sen laaja valikoima hienoja viinejä, juomia ja cocktaileja, joiden ei tarvitse kadehtia mistään muusta laitoksesta missään. Ehdottomasti.
Siksi Beefeater on aina täynnä tyytyväistä onnellista asiakaskuntaa, joka palaa jatkuvasti, kuten minä ja rouvani.
Koska todellakin se ei ole vain Beefeaterin ruoka, vaan myös paikan tyylikäs, mutta rento ja mukava ilmapiiri tekee ruokailusta todella nautinnollisen kokemuksen, ja tarjoilijat ovat ystävällisiä ja nopeita, varsinkin Mrs. Wan.
Suosikkiruokani nro 1 on Beefeaterin australialainen Wagyu Rib Eye 300 grammaa keneltäkään muulta kuin maailman arvostetuimmalta marmoroidun naudanlihan tuottajalta Rangers Valleylta herkullisella marmorointipisteellä 3+ (näemme siellä terveellistä rasvaa ja tilaan medium harvinaisen) , tarjoiltuna herkullisten valkosipulisienien lisukkeen, pihvin alle laitetun paistetun pinaatin sekä parmesaania, tryffelibeigettejä, punaviinillä tehdyn kastikkeen kera (ja voimme pyytää perunoita, mutta perunat jätän aina pois ja pyydän lisää valkosipulisienet).
Beefeaterin meksikolainen lounasbuffet on myös mahtava viikonloppuisin, ja latinalaisena miehenä olen nauttinut siitä useita kertoja, mutta rehellisesti sanottuna pidän iltaisin parempana Pattayan parhaan, herkullisimman ja tyydyttävimmän pihvin parissa. (nöyrä mielipiteeni)
Kiitos! Hyvää päivän jatkoa!
-=-=-=-=-=-=-=
Michael R-
Jos pidät paistetusta snapperista valkosipulissa, katkarapupaistetusta riisistä, tempurakatkarapuista,
IMF alas Naklua Rd on erinomainen, hyvä arvo + pitkät kaulat ovat kohtuuhintaisia 🍻 hienoa thaimaalaista ruokaa
-=-=-=-=-=-=
Thomas J-Moom Talay ja Leng Kee
-=-=-=-=-=
Arvind S-Mum Aroi, Mays, Lengkee, Preecha
-=-=-=-
Diana N-May on Jomtienissa. Se on upea ja upeat puitteet.
- = - = - = - = -
Toimittaja-
Nuudelikauppa Viper-baarin vieressä lähellä Jomtien Beachia. Hän on siellä iltaisin ja on vain katukauppias, mutta on AINA kiireinen ja nuudelit ovat fantastisia!
- = - = - = - = -
Dave R-
Ei vitsi, hyönteismyyjä, jonka kärrynsä on peitetty Carabao-taidetta, soittaa myös rumpuja, soittaa kovaa musiikkia ja on erittäin viihdyttävä. Hän on yleensä Jomtien Beachillä. Ei ruokaa, mutta toiseksi sijoittuva on laulava appelsiinimehumies viihteeksi.
-=-=-=-=-=-
Ash minä-
Bu Bpen Na Jomtien Beachin päässä. Kaupungin parhaat merenelävät, AINA kiireinen.
-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/