Pattayan viranomaiset hyväksyvät toisen 1.5 miljoonan bahtin budjetin jatkaakseen raitiovaunu-/monorail-hankkeen tutkimista

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan viranomaiset hyväksyivät toisen 1.5 miljoonan bahtin budjetin 70 miljoonan bahtin kokonaisbudjetista raitiotien/monorail-hankkeen tutkimiseen sen jälkeen, kun sitä on lykätty Covid-19-pandemian vuoksi.

Pattayan kaupunginvaltuusto antoi perjantaina 26. elokuuta vihreää valoa 1.5 miljoonan bahtin budjetin myöntämiselle raitiotien hanketutkimukseen Pattayan apulaiskaupunginjohtajan Wuttisak Ruamkitjakarnin mukaan.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Viimeisin budjetti on otettu 70 miljoonan bahtin budjetista, jonka Pattaya City on varannut raitiotien hankkeen tutkimukseen, Wuttisak sanoi. Tutkimusta kuitenkin esti Covid-19-pandemia ja se oli ollut sivussa vuosia.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

70 miljoonan bahtin kokonaisbudjetissa tutkimuksessa keskityttiin pääasiassa raitiotien hyötyihin kaupungin liikennejärjestelmälle ja sen mahdollisiin ympäristövaikutuksiin, Wuttisak paljasti. Hankkeesta ei kuitenkaan ollut vielä varmuutta pysäköintialueista, joista kaupunginvaltuusto keskusteli, pitäisikö sen olla Soi Siam Country Golf Clubilla vai Huai Khwangin asemalla lähellä Pattayan kelluvia markkinoita.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattayan julkisten töiden osaston johtaja Montien Chansuk sanoi, että raitiotie oli välttämätön, koska se helpottaisi kansalaisten ja turistien liikkumista kaupungissa valtavasti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.