Pattayan parturilta varastetaan iPhone 6, ja hän pyytää pomoaan, entistä apulaispormestaria, auttamaan

Pattaya -

Pattayalaisen parturin iPhone 6 varastettiin kaupastaan ​​ja pyysi pomoaan, joka oli entinen Pattayan apulaispormestari, auttamaan.

Pattana Boonsawad, Pattayan entinen apulaispormestari, seurasi keskiviikkona 24. elokuuta työntekijänsä Sunisa Lawangin, 31, kanssa, joka työskenteli salongissa osoitteessa Soi Jomtien 6 ilmoittaakseen Pattayan poliisille työntekijänsä varastetusta iPhone 6:sta.

Sunisa kertoi Pattayan poliisille jättäneensä puhelimensa parturinsa pöydälle ja menneen ulos noin klo 7.30 17. elokuuta, ja kun hän palasi, hänen iPhonensa oli poissa. Sen jälkeen Sunisa tarkasteli turvakameraa ja näki valkoiseen paitaan, mustaan ​​takkiin, valkoiseen hattuun ja mustiin housuihin pukeutuneen miehen hiipivän hänen kauppaansa ja vetävän hänen puhelimensa.

Entinen apulaispormestari Pattana sanoi, että Sunisa työskenteli hänelle ja oli hyvä työntekijä, joten hän tunsi sääliä ja halusi auttaa häntä. Aluksi Pattayan poliisi hyväksyi tapauksen ja meni tutkimaan parturia lupaamalla saada syyllisen kiinni mahdollisimman pian.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.