59-vuotias virkamies Chonburissa hukkui altaaseen kalastaessaan

KUVA: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Phan Thong -

59-vuotias Chonburin kuninkaallisen kasteluosaston virkamies hukkui altaaseen kalastaessaan.

Pol. Everstiluutnantti Songpol Thongthap Phan Thongin poliisiasemalta sai ilmoituksen kadonneesta henkilöstä säiliössä Bang Hakin osa-alueella Phan Thongissa, Chonburissa, ja hän kiiruhti paikalle noin kello 4.30 25. elokuuta.

KUVA: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Poliisi saapui säiliölle ja tapasi uhrin ystävän Ladda Keewongin, 70, altaalla.

Hänen mukaansa hän tuli etsimään ystäväänsä Krit Boonrawdia, 59-vuotiasta sopimusvirkailijaa Chonburin kuninkaallisesta kasteluosastosta, joka oli lähtenyt toimistosta avaamaan tulvaportin, mutta oli kadonnut eilen iltapäivällä.

Ladda kertoi löytäneensä hra Kritin kengät ja ämpärin pankista, mutta häntä ei löytynyt mistään, joten hän pyysi paikallisia asukkaita auttamaan etsimään häntä tulvivasta säiliöstä. Tulos kuitenkin pelotti Laddaa, kun asukkaat törmäsivät kauas rannalta kelluvaan kalaverkkoon kiinnitettyyn köyteen.

KUVA: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Pol. Everstiluutnantti Songpol kutsui vahvistuksia ja alkoi seuloa säiliötä. Yli kaksikymmentä pelastustyöntekijää ja poliisia liittyi tähän tehtävään, ennen kuin he lopulta löysivät uhrin veden alta useiden tuntien jälkeen. 59-vuotias uhri oli kuitenkin hukkunut, eikä häntä tietojen mukaan voitu tuoda takaisin.

Kritin ruumis siirrettiin Phan Thongin sairaalaan ruumiinavausta varten. Poliisi Songpol sanoi ilmoittavansa uhrin omaisille ja perheelle hänen traagisesta kuolemastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.