Uninen kuorma-auton kuljettaja törmäsi toiseen kuorma-autoon Chonburissa, matkustaja kuoli

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ban Bueng, Chonburi -

Uninen kuorma-auton kuljettaja törmäsi toiseen kuorma-autoon ja kuoli noin 40-50-vuotiaan matkustajansa.

Ban Buengin pelastuspalvelut vastasivat keskiviikkona 24. elokuuta kahden kuorma-auton kohtalokkaaseen yhteentörmäykseen Ban Buengin Nong Sam Sakin osa-alueella Chonburissa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Paikalla tieltä löydettiin valkoinen Isuzu-kuorma-auto, jonka etuosa oli juuttunut tiukasti toisen valkoisen Isuzu-kuorma-auton takaosaan. Pelastustyöntekijät tarkastivat kuorma-auton takaa ja löysivät kuolleen uhrin juuttuneena matkustajan kylkeen.

Uhri oli noin 40-50-vuotias tuntematon henkilöllisyys. Hän murtui useita kylkiluita ja kallomurtumaa, ja hänet todettiin välittömästi kuolleeksi paikan päällä. 28-vuotias kuorma-auton kuljettaja Nonthachai Lat-tai puolestaan ​​loukkaantui lievästi. Ban Buengin poliisin kerrotaan epäilevän häntä väsyneestä ajamisesta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Toinen kuorma-auton kuljettaja, Sompong Nokkaew, 33, joka ei loukkaantunut, kertoi pysäköineensä kuorma-autonsa tien viereen hakeakseen nuudeleita. Väitetty uninen kuljettaja törmäsi sitten kuorma-autoonsa takapuolelta tappaen matkustajan ja kehottivat häntä soittamaan pelastuslaitokselle.

Ban Buengin poliisi sanoi, että he kuulustelevat elossa olevaa kuorma-auton kuljettajaa nähdäkseen, ajaiko hän todella unisena.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.