Thaimaa ottaa käyttöön tekijänoikeuslain, joka antaa verkkoalustoille mahdollisuuden poistaa piraattisisältöä heti ilmoituksesta

Kansallinen -

Thaimaa on ottanut käyttöön uuden tekijänoikeuslain, joka sallii laittomasti verkossa julkaistun tekijänoikeudellisen sisällön poistamisen välittömästi verkkoalustoista ilman kanteen nostamista tiistaina 23. elokuuta.

Varakauppaministeri Sinit Lertkrai kertoi Associated Pressille, että uusi tekijänoikeuslaki astui voimaan tänään ja antoi verkkoalustoille mahdollisuuden poistaa laillisesti piraattiteoksia ilmaisista verkkoalustoista välittömästi.

Laki laajentaa myös tekijänoikeuden suoja-aikaa tekijän elinikään ja vielä 50 vuodeksi kuoleman jälkeen. Merirosvoille ja laittomille piratismitarvikkeiden jakelijoille määrättyjä rangaistuksia tiukennetaan myös alkuperäisten yrittäjien ja sijoittajien luottamuksen lisäämiseksi samalla kun tuetaan hallituksen pehmeän vallan politiikkaa.

เริ่ม ใช้ วัน นี้ กม.ลิขสิทธิ์ ใหม่ เปิด ทาง เฟซบุ๊ก-ยูทูบ ถอด งาน ละเมิด ออนไลน์ ได้ ทันที ไม่ ขึ้น ขึ้น ร้องศาล
Sinit Lertkrai

Apulaisministeri lisäsi: "Verkkoalustojen omistajat, kuten Facebook ja YouTube, voivat poistaa laittomasti valmistettuja teoksia järjestelmästään välittömästi tekijänoikeuksien omistajan ilmoituksen jälkeen ilman, että heidän tarvitsee käydä läpi oikeudellista hakemusta."

"Laki on myös WIPO:n tekijänoikeussopimuksen (WCT) mukainen, jossa Thaimaa on tallettanut liittymiskirjansa ja tulee 113. jäseneksi 13. lokakuuta alkaen." Varaministeri päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.