Kuorma-auto törmäsi kolmipyörään Pattayalla, ratsastajan käsi murtui

Pattaya -

Kolmipyöräisen tavarankuljettajan käsi murtui joutuessaan ison kuorma-auton alle. Kuorma-auton kuljettaja väitti kuitenkin, että kolmipyörässä ei ollut takavaloja ja että tie oli liian pimeä.

Pattaya Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät auttoivat sunnuntaina 21. elokuuta thaimaalaista rahtikolmipyörän kuljettajaa, jonka kerrottiin joutuneen kuorma-auton alle Pattayaan saapuvalla valtatiellä 36 lähellä Bira Circuit -kilparataa Banglamungin Pongin osa-alueella.

Kolmipyörä kuului 34-vuotiaalle Wichan Thongplew'lle, joka murtui kolarissa vasemman kätensä. Hänet kuljetettiin välittömästi läheiseen sairaalaan antamatta lausuntoa. Toisaalta Watcharapong Saengchantra, 48, jonka kerrotaan törmäneen kolmipyörään, odotti tapahtumapaikalla kertoakseen tarinansa.

Hänen mukaansa hän ajoi kuorma-autollaan tiellä, kun uhrin kolmipyörä ilmestyi yhtäkkiä hänen eteensä. Watcharapong sanoi, että kolmipyörässä ei ollut takavaloja ja tie oli hyvin pimeä, joten hän ei voinut jarruttaa ajoissa ja törmäsi uhriin.

Pattayan poliisi sanoi, että he eivät vieläkään täysin uskoneet Watcharapongin lausuntoa ja kutsuvat kolmipyöräilijän kuulemaan hänen puolensa tarinasta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.