'Makhot' voitti Miss LGBT Chonburi 2023 -kilpailun ja 50,000 XNUMX bahtin palkinnon Pattayassa

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

'Makhot' voitti Miss LGBT Chonburi -kilpailun palkinnolla 50,000 XNUMX bahtia, ja hänen oli määrä kilpailla kansallisella näyttämöllä.

Miss LGBT Thailand järjesti Royal Garden Plaza Pattayalla 22. elokuuta tapahtuman, jonka tarkoituksena on tarjota LGBT-henkilöille tilaisuus esitellä kykyjään ja tukea LGBT-yhteisöä Pattayalla.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

20 kilpailijan joukossa 'Makhot' eli Wanwimol Boonman, nuori ja monilahjakas malli, sijoittui kauniisti ensimmäiselle sijalle ja palkittiin yli 50,000 XNUMX bahtia. Voittamalla tämän tapahtuman Makhot oli myös oikeutettu kilpailemaan kansallisella näyttämöllä tulevaisuudessa Chonburin maakunnan puolesta.

”Kiitän kaikkia, jotka tukevat minua ja LGBT-yhteisöä. Olen niin ylpeä itsestäni ja sisaruksistani ja faneistani, jotka aina välittivät minusta. Tämä vaihe ei ole loppu vaan vasta alku. Jatkan kovasti työtä tuodakseni mainetta kaupungilleni”, Makhot piti lopuksi puheen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.