Thaimaan kolmessa eteläisen rajan maakunnassa raportoitu pommi- ja tuhopoltto eilen illalla, poliisitutkinta käynnissä

Etelä-Thaimaa -

Pommi- ja tuhopolttoiskuista raportoitiin 17 huoltoasemalla ja lähikaupassa kolmessa eteläisen rajan provinssissa, mukaan lukien Pattanissa, Yalassa ja Narathiwasissa, tiistai-iltana ja keskiviikon varhaisin tunteina.

Alkuperäinen tutkinta paljasti tänään, että väitetyt pommittajat jäivät kiinni CCTV:stä moottoripyörillä ja heittelemässä pommeja tapahtumapaikalle. Pattanissa tehtiin kaksi hyökkäystä, Yalassa kuusi ja Narathiwatissa yhdeksän. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan kolmen ihmisen kerrottiin loukkaantuneen.

Poliisitutkinnassa kerrottiin myös, että siellä oli musliminaisen hunnua (Hijab) pukeutunut mies, joka meni lähikauppaan PTT-huoltoasemalla Yahan alueella Yahan maakunnassa ennen kuin laittoi mustan kassin tiskille. Hänen kuultiin käskevän kaupan työntekijöitä ja asiakkaita poistumaan kaupasta, jos he eivät halua kuolla.

Kenraalimajuri Pramote Prom-in, sisäisen turvallisuuden operaatioiden komennon (Isoc) alueen 4 johtaja, totesi, että räjähteiden hävittämisestä vastaavia virkamiehiä lähetettiin suorittamaan tutkintaa kaikkiin kohtauksiin. Uskottiin, että tilanteen oli tarkoitus aiheuttaa kaaosta alueilla. Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa kaikkien hyökkääjien tunnistamiseksi ja viemiseksi oikeudenkäyntiin.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.