18-vuotias burmalainen tehtaan työntekijä kuoli traagisessa koneonnettomuudessa Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Phan Thong, Chonburi -

18-vuotias burmalainen tehtaan työntekijä juuttui päänsä koneeseen, jonka parissa hän työskenteli, ja kuristui traagisesti kuoliaaksi.

Kauhea ja traaginen tapaus tapahtui Print and Pack Companyn tehtaalla Phan Thongin alueella, Chonburissa eilen 15. elokuuta. Burmalainen uhri Tat Mud, 18, joka kuulemma työskenteli tässä paperipakkausyrityksessä, joutui vahingossa päänsä isoon, toimivaan koneeseen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chaturatham Prateep Phan Thong -säätiön pelastuspalvelut yrittivät vapauttaa nuoren uhrin, mutta epäonnistuivat koneen koon vuoksi, joten he joutuivat odottamaan asiantuntijaa. Tuntia myöhemmin uhri lopulta vapautui, mutta hän oli jo kuollut vakaviin päävammoihinsa.

Uhrin kollega, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat lisätutkimuksia odotettaessa, kertoi Phan Thongin poliiseille, että uhri laittoi paperia koneeseen ja saattoi kompastua johonkin. Hän sanoi, ettei nähnyt koko tapahtumaa, koska meni ulos.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Phan Thong Policen mukaan he tarkistaisivat tehtaan sisällä olevat CCTV-kamerat mahdollisesti nostaakseen syytteen yrityksen omistajaa vastaan, jos he havaitsivat, että onnettomuus johtui omistajan piittaamattomuudesta. Poliisi kuitenkin totesi myös, että tapahtuma saattoi olla vain traaginen onnettomuus, ja he tarkistavat materiaalin selvittääkseen tämän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.