Elefanttivasikka löydettiin kuolleena maatilan lammikosta Chachoengsaosta tänä aamuna, ja sen arvellaan hukkuneen viime yönä

Chachoengsao –

Villinorsuvasikka löydettiin kuolleena paikallisen maatilan lammikosta Chachoengsaon Tha Takiabin alueella maanantaina 15. elokuuta, ja sen oletettiin hukkuneen uiessaan laumansa kanssa sunnuntai-iltana.

Thakiabin piirin päällikkö Rasmin Pruksathorn ja villieläinten suojeluviranomaiset saapuivat paikalle tänä aamuna saatuaan ilmoituksen paikalliselta kyläläiseltä tilallaan lammessa kelluvan norsunpoikasen ruumiista.

ชาวบ้านพาชี้จุดลูกช้างตกน้ำ

Maatilan omistaja Kraisorn Dusadee, 47, kertoi viranomaisille, että paikalliset asukkaat kuulivat kymmenien norsujen tulevan uimaan lampeen, mutta he kaikki pelkäsivät tulla ulos todistamaan tapausta. He odottivat aamuun asti ja löysivät vasikan kelluvan vedessä.

Alkututkimuksen mukaan urosvasikka oli noin 6-7 kuukauden ikäinen, ja muiden norsujen odotettiin vahingossa tallaavan sitä ja lopulta hukkuneen. Ruumis toimitetaan ruumiinavaukseen Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuaryyn seuraavassa vaiheessa.

Kuva: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.