Tuhannet turistit ja Thaimaan matkailuministeri liittyvät Full Moon Party -juhliin Pha-Nganin saarella Surat Thanissa

Surat Thani -

  Tuhannet turistit liittyivät Full Moon Party -juhliin Pha -Nganin saarella Surat Thanissa, ja matkailu- ja urheiluministeri jopa vieraili juhlissa.

Yli 10,000 12 thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia liittyi Full Moon Party -tapahtumaan perjantai-iltana (XNUMX. elokuuta). Turistit matkustivat Baan Bang Rak -laiturilta Bor Pudin osa-alueella Koh Samuin alueella Full Moon Party -tapahtumaan koko yön. Meriviranomaiset tarkastivat laiturin turvallisuuden varmistamiseksi ja pikaveneiden ylihinnoittelun estämiseksi.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn ja asiaankuuluvat Surat Thanin matkailuviranomaiset vierailivat ja toivottivat turisteja tervetulleiksi Full Moon Party -juhliin.

Sumet Meepat, pikaveneen kuljettaja, kertoi TPN:lle: "Lisää turisteja tulee Full Moon Party -tapahtumaan maan uudelleen avaamisen jälkeen. Olemme sopineet ehdotuksesta viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämiseksi klo 4 asti. joka voi tukea taloutta ja tuottaa enemmän tuloja."

Lisätietoja:

Matkailu- ja urheiluministeri valmistelee ehdotusta viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentämiseksi kello 2 alkaen. klo 00 asti. mukautua turistikäyttäytymiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/