Thaimaan pääministeri määräsi kiireellisen avun tulvien uhreille 11 pohjoisessa ja koillisprovinssissa

KUVA: Naewna

Pohjois-/Koillis-Thaimaa -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha määräsi kiireellisen avun ja alueen elvyttämisen sen jälkeen, kun äkilliset tulvat olivat koetelleet 11 maakuntaa, jotka aiheuttivat "Mulan" trooppisen laman perjantaina.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana kertoi lehdistölle sunnuntaina 14. elokuuta, että pääministeri määräsi toimivaltaiset viranomaiset tarkkailemaan Mulan-myrskyn vaikutuksia, joka aiheutti tulvia 11 maakunnassa, 30 piirissä, 77 osa-alueella ja 410 kylässä, erityisesti pohjoiseen ja koilliseen.

Paikallisia viranomaisia, armeijaa ja niihin liittyviä valtion virastoja määrättiin antamaan apua tulvista kärsineiden asukkaiden, erityisesti vaikeapääsyisillä alueilla asuvien ja erityisapua tarvitsevien, helpottamiseksi.

KUVA: Manager Onlne

"Mekong-joen varrella asuvia ihmisiä, erityisesti Loeissa, Nong Khaissa, Nakhon Phanomissa, Mukdahanissa ja Ubon Ratchathanissa, kehotetaan seuraamaan tarkasti vesitilannetta, koska vedenpinnan nousu todennäköisesti jatkuu 14.-18. elokuuta. National Water Resources -viraston mukaan", Thanakorn lisäsi.

Ilmatieteen laitos ilmoitti sunnuntaina, että ukkoskuuroja on todennäköistä koko maassa ja yksittäisiä rankkasateita on mahdollista pohjoisessa ja koillisosassa Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella vallitsevan heikon lounaisen monsuunin vuoksi.

Heikko tuuli ja aallot Andamaanienmerellä ja Persianlahdella ovat noin metrin korkeita ja ukkoskuuroja yli metrin korkeita.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.