Useat alueet Pohjois- ja Koillis-Thaimaassa kohtaavat äkillisiä tulvia perjantaina Mulanin trooppisen laman aiheuttaman rankkasateen vuoksi.

Pohjois-/Koillis-Thaimaa -

Useita alueita Pohjois- ja Koillis-Thaimaassa uhkaavat äkilliset tulvat tämän aamun, elokuun 12. päivän jälkeen, johtuen Mulanin trooppisen laman aiheuttamasta laajasta rankkasateessa.

Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan heikentynyt lama aiheuttaisi tänään paikoin raskaita tai erittäin rankkoja sateita Thaimaan pohjois- ja koillisosissa, mikä johtaisi mahdollisiin äkillisiin tulviin ja ylivuotoihin erityisesti juurella vesistöjen ja alangoiden läheisyydessä.

Provinsseja ovat Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang, Phayao, Nan, Phrae, Uttaradit, Tak, Phitsanuloke, Loei, Nong Bua Lamphu, Nong Khai ja Udon Thani.

Phu Sangin alueella Phayaon maakunnassa Nam Bongin metsästä peräisin olevat äkilliset tulvat olivat tiettävästi nielaiseneet kyläläisten koteja kello 3:00 lähtien, ja pakotettu ihmiset evakuoimaan aikaisin aamulla. Provinssin kuvernööri Sakrit Salakkham määräsi asiaankuuluvat virastot auttamaan kyläläisiä välittömästi, kun taas sotilaita ja vapaaehtoisia saapui myös antamaan kiireellistä apua.

Samaan aikaan maanvyörymiä raportoitiin viidessä Nanin maakunnan piirissä, nimittäin Chiang Klangin, Bo Kluean, Puan, Thung Changin ja Muangin piirissä.

Paikallisia asukkaita kehotettiin evakuoimaan korkeammille alueille, kun liikenneviranomaiset lähetettiin raivaamaan tieltä kaatuneita puita, kiviä ja roskia.

Lehdistöhetkellä ei kerrottu loukkaantuneista tai kuolemista.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.