Pattayan alueen asukkaat ovat huolissaan Totuuden pyhäkköön johtavan päätien Soi Naklua 12:sta.

Naklua, Pattaya, Thaimaa-

Paikalliset Nakluan ja Pattayan asukkaat ovat huolissaan Sanctuary of Truthiin ja useisiin suuriin hotelleihin ja lomakohteisiin johtavan tien olosuhteista.

Tie, Soi Naklua 12, on selvästi nähnyt parempia päiviä Pattaya News -tiimin tällä viikolla ottamien kuvien perusteella.

Useiden viime viikkojen aikana uutistiimimme on saanut useita pyyntöjä alueen asukkailta tuoda tiekysymykset esiin paikallisille viranomaisille ilman, että he ovat osoittaneet erityisiä syytöksiä tai syytöksiä siitä, kuka on vastuussa.

Asukkaita ei kiinnosta, kuka on vastuussa tai syyllinen, vaan pikemminkin kuinka ongelma voidaan ratkaista ja miten tie voidaan korjata. Koska Totuuden pyhäkkö on merkittävä matkailukohde ja luo imagoa Pattayan vierailijoille, on paikallisten asukkaiden mukaan erittäin tärkeää korjata ja pinnoittaa alue mahdollisimman pian.

Jätämme sinulle kuvat. Tien kunnon on kerrottu tuoneen kaupunginjohtajan ja hänen tiiminsä tietoon tällä viikolla Thaimaan uutisissa, vaikka tähän mennessä virallista julkista vastausta ei ole annettu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/