13 kambodžalaista työntekijää loukkaantui massiivisessa tappelussa vauvan syntymäpäiväjuhlissa Rayongin maakunnassa

Rayongin maakunta -

  Kolmetoista kambodžalaista kalastustyöntekijää loukkaantui, kun Rayongin maakunnassa syntyi massiivinen tappelu 3 kuukauden ikäisen syntymäpäivä-/vuosipäiväjuhlissa.

Muang Rayongin poliisiaseman poliisiryhmä ryntäsi pysäyttämään massiivisen tappelun, joka puhkesi Rayongin maakunnan Mueangin alueella juuri puolenyön jälkeen tänään, 9. elokuuta.

Tapauskohtaus oli täynnä tuoleja, pöytiä, lasia ja rikkinäisiä alkoholipulloja tappelun päätyttyä, jolloin kolmetoista kambodžalaista kalataloustyöntekijää loukkaantui puukotushaavoilla ja voihki tuskalliseen kuoroon. Kaksi heistä sai vakavia vammoja ja menehtyi saatuaan veitsellä selkään. Aluksi heidät kuljetettiin Rayongin sairaalaan ja Chularat Rayongin sairaalaan lääketieteellistä apua varten.

Raporttien mukaan massiivinen tappelu tapahtui kambodžalaisen työntekijän 3 kuukauden ikäisen pojan syntymäpäiväjuhlissa, jota he juhlivat syntymäpäivänä kolmen kuukauden tilaisuudessa, mikä on ilmeisesti paikallinen kulttuuriperinne. Monet kambodžalaiset työntekijät pysähtyivät syömään ja juomaan noin kymmeneen pöytään. Kaiuttimet räjäyttivät musiikkia, kunnes yhden ryhmän väitettiin juopuneen ja alkaneen tappelua toisen kanssa. Tarkka ongelma, josta tappelu alkoi, oli epäselvä.

Jotkut työntekijät jopa poistuivat juhlista tarttuakseen veitsiin ja palasivat jatkamaan tappelua, joka johti kolmentoista ihmisen sairaalahoitoon ja lapsen syntymäpäivän pilaamiseen. On epäselvää, huomauttaa The Pattaya News, miksi kolmen kuukauden ikäinen lapsi tarvitsisi massiivisen syntymäpäivän, jossa kymmenet ihmiset juhlivat viinalla reilusti puolenyön jälkeen. Lapsi ei loukkaantunut.

Kaikki loukkaantuneet työntekijät ovat edelleen sairaaloissa lehdistön ajan. Pol. Mueang Rayongin poliisiaseman poliisipäällikkö eversti Apichanan Wattanawarangkun sanoi, että kaikkia työntekijöitä tutkitaan intensiivisesti, kun he ovat toipuneet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.