Videolle jäänyt mies, joka kantoi viinapulloa ja jääämpäriä juokseessaan henkensä B-vuorelta, saapui kuulusteluun poliisiasemalle

Sattahip, Chonburi -

"Mountain B" -asiakas, joka jäi kiinni viruskuvaan pitelemässä viinapulloa ja jääämpäriä juokseessaan henkensä edestä palopaikalta, kutsuttiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi lauantai-iltana 6. elokuuta.

Pongpat Rungroj, 22, kertoi poliisille, että hän ja hänen ystävänsä olivat sisällä tapahtumapaikalla, kun hän huomasi tulen lavan edessä olevalla katolla. Paniikissa hän tarttui johonkin ajattelematta ja juoksi henkensä edestä ulos tapahtumapaikalta tajutaen, että kyseessä oli pullo viinaa ja jääämpäri.

Hän kertoi viranomaisille, että kaaoksen aikana osa asiakkaista juoksi karkuun ja osa juoksi nappaamaan sammuttimen auttamaan palon sammuttamisessa, mutta se ei onnistunut.

TPN huomauttaa, että Pongpatin kutsuminen oli laajalti esillä sosiaalisessa mediassa, ja monet käyttäjät sanoivat, että poliisin tulisi keskittyä suurempiin asioihin eikä viruskuvaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.