Pattayan poliisipäällikkö sanoo, että kaikkien viihdepaikkojen tulisi järjestää paloharjoituksia/harjoituksia ja tehdä paloevakuointisuunnitelmat

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan poliisipäällikkö Kunlachart Kunllachai totesi eilen iltapäivällä 6 lehdistölle, että kaikkien kaupungin viihdepaikkojen tulisi järjestää paloharjoituksia ja harjoituksia sekä tehdä evakuointisuunnitelmat.

Poliisipäällikön mukaan tämä johtuu seuranneesta huolesta Traaginen tulipalo, joka syttyi viime viikolla Mountain B -yökerhossa lähellä Sattahipissa ja tappoi viisitoista ihmistä ja loukkaantui kymmeniä.

Päällikkö tapasi useita kaupungin tunnettuja yöelämän omistajia ja aikoo järjestää lähitulevaisuudessa laajempia tapaamisia viihdepaikkojen omistajille eri puolilla kaupunkia.

Päällikkö sanoi, että jokaisessa kaupungin viihdepaikassa, erityisesti sisätiloissa olevissa suurissa yökerhoissa, tulisi järjestää paloharjoituksia ja harjoituksia ja koko henkilökunnan tulisi tietää tarkasti, mitä tehdä tulipalossa. Tähän sisältyy asiakkaiden auttaminen ulospääsyssä hätätilanteessa sekä selkeät suunnitelmat ja suunta. Kaikissa paikoissa tulisi olla myös kohtaamispaikka hätätilanteessa, johon henkilökunta ja asiakkaat voidaan tuoda auttamaan kadonneiden tunnistamisessa ja selkeän järjestelyn tekemisessä.

Päällikkö sanoi, että tulevissa tarkastuksissa poliisi kysyy henkilökunnalta palosuunnitelmasta ja varmistaa, että johto ja omistajat ovat ilmoittaneet asiasta paikan työntekijöille.

Tämä tulee kuin Poliisi tekee nyt lähes päivittäisiä tarkastuksia eri puolilla kaupunkia ja tarkastaa yökerhojen ja viihdepaikkojen turvallisuusstandardeja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/