Tuli valtasi kuuluisan pubin Chonburin/Sattahipin alueella, 13 kuoli ja 34 loukkaantui

Sattahip, Chonburi -

Valtava tulipalo syttyi yhtäkkiä "Mountain B" -pubissa, Sattahipin kaupunginosassa. Sen kerrotaan tappaneen 13 ihmistä, mukaan lukien pubin kävijät, laulajan ja 17-vuotiaan alaikäisen, ja loukkaantui ainakin 34 ihmistä.

Sosiaalisen median käyttäjiä kauhistuttava video julkaistiin tänä aamuna 1. elokuuta kello 5. Videolla näytettiin häiritsevä hetki, kun useat pubin kävijät juoksivat ulos liekkien peitossa palavan pubin etuportista, itkivät tuskista ja kiertelevät aavemaisesti maassa. sammuttamaan tulta.

Videolla näkyvät massiiviset liekit nielaisivat tunnetun pubin Chonburin Sattahipin alueella nimeltä "Mountain B", jossa yli 100 pubin kävijää, henkilökuntaa ja laulajaa istui tiettävästi sisällä ennen kuin liekit yhtäkkiä puhkesivat.

Palomiehet kahdellakymmenellä paloautolla kestivät lähes kaksi tuntia sammuttaakseen palon, joka levisi niin nopeasti, koska pubissa käytettiin ääntä vaimentavia vaahtomuovipaneeleja ja että sillä oli pieni etuportti pelkän hengitystien takia. Myös musiikkilavan takana oleva takaportti oli raporttien mukaan lukittu.

Seurauksena 13 ihmistä, mukaan lukien pubin kävijät, miespubin palkattu laulaja ja 17-vuotias alaikäinen kuoli, ja 34 muuta loukkaantui. 23 elossa olevaa uhria (14 vakavasti loukkaantunutta) hoidettiin intensiivisesti Queen Sirikit -sairaalassa. 9 uhria (7 miestä ja 2 naista) oli Sattahip KM.9 -sairaalassa ja 2 Wat Yansangwararamin sairaalassa.

Pol. Kenraalimajuri Atthasit Kitchahan, Chonburin provinssin poliisin komentaja, määräsi, että kaikki 13 ruumista kuljetetaan Thaimaan kuninkaallisen toimiston oikeuslääketieteen instituuttiin yksityiskohtaista ruumiinavausta varten lehdistön aikaan.

Tämä kauhea tapaus sai monet thaimaalaiset sosiaalisen median käyttäjät muistamaan samanlaisen palo-onnettomuuden Santika Pubissa Ekkamain kaupunginosassa Bangkokissa 1. tammikuuta 2009, jossa kuoli 61 ihmistä ja loukkaantui 225, TPN huomautti.

Tapauksen tutkinta on edelleen kesken ja tiedotetaan lisää sitä mukaa, kun tietoa tulee.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.