Kaksi Nakhon Ratchasimasta löydettyä ruumista tunnistettiin virallisesti vietnamilaisiksi ja nigerialaisiksi, Thaimaan poliisi raportoi

Nakhon Ratchasima -

Paikallinen poliisi vahvisti torstaina 4. elokuuta kaksi ruumista, jotka löydettiin haudattuna metsäalueelta Nakhon Ratchasiman Chok Chain alueella viime viikolla, tunnistettiin virallisesti vietnamilaiseksi naiseksi ja nigerialaiseksi mieheksi.

Nakhon Ratchasiman poliisin mukaan nämä kaksi vahvistettiin vietnamilaiselle naiselle Nguyen Thi Vaniksi ja nigerialaiselle miehelle Anabon Chka Heniksi. Uhrien tunnistaminen seurasi johtaa naisen silikonirintaimplanttien sarjanumerosta ja miehen sormenjäljistä.

ชายชาวไนจีเรีย ผู้เสียชีวิต หญิงชาวเวียดนาม ผู้เสียชีวิต

Tutkimus paljasti, että silikonia myytiin Vietnamissa. Poliisi koordinoi sitten Vietnamin Bangkokin suurlähetystön kanssa auttaakseen tutkimaan naisen sormenjälkiä ennen kuin tulokset paljastivat 33-vuotiaan vietnamilaisen naisen henkilöllisyyden.

Miehen sormenjäljet ​​tutkittiin myös ja tulokset osuivat 38-vuotiaan nigerialaisen miehen Anabon Chka Henin ruumiiseen. Poliisi uskoi, että tällaiset tärkeät tiedot saavat tutkintaryhmän löytämään lisää todisteita ja tunnistamaan murhaajan.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.