Humalaisen intialaisen miehen kerrotaan ryntäneen Pattaya Walking Streetillä ennen kuin hänet pidätetään

Walking Street, Pattaya -

Humalaisen intialaisen miehen kerrottiin ryntäneen ja kiipesi nyrkkeilykehään yöelämän paikassa Pattaya Walking Streetillä ennen pidätystä.

Pattaya Walking Street joutui lyhyeen sekasortoon kello 1 aamulla tänään, 50. elokuuta, kun humalainen intialainen mies juoksi ammokkiin ja kiipesi pubissa tyhjään nyrkkeilykehään huutaen epäjohdonmukaisesti, käyttäytyen häiritsevästi ja aiheuttaen ongelmia yritysten omistajille ja turisteille. .

Huolimatta poliisin ympäröimästä miehestä ei kerrottu pelästyneen ja lyövän breikitäsä liikkeitä kehälattialla ennen kuin hän jatkoi kohtauksen tekemistä.

Lopulta poliisien täytyi nostaa hänet, kiinnittää hänen kätensä selän taakse ja mansetti hänet, jotta tapahtumapaikka voisi jatkaa työtään.

Humalassa oleva intialainen, jonka nimeä poliisi ei paljastanut, siirrettiin Pattaya Walking Streetiltä poliisiauton sängyssä poliisiasemalle rauhoittamaan ja ehkäisemään mahdollisia vahinkoja muille.

Ei ollut selvää, nostetaanko häntä syytteeseen, vaikka Pattayan poliisi huomautti, että rauhan häiritseminen ja pidätyksen vastustaminen oli mahdollista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.