Auton kuljettajan kerrotaan kärsineen äkillisistä rintakipuista Chonburissa

Chonburi -

25-vuotiaan mieskuljettajan kerrotaan kärsineen äkillisestä rintakivusta ja menettäneen tajuntansa, ja hän törmäsi katukaiteeseen Chonburissa.

Onnettomuus tapahtui Phanthong-Bankao Roadilla kello 3 aamulla 30. heinäkuuta Phan Thongin osa-alueella. Mustan Toyota Fortunerin kerrotaan juuttuneen kadun kaiteeseen, kun kuljettaja oli jumissa hylkyssä tajuttomana.

Kuljettaja tunnistettiin myöhemmin Tinnapop Tanwaratiksi, 25. Hän palasi tajuihinsa päästyään ulos hylystä muutamien ei-henkeä uhkaavien vammojen jälkeen ja kertoi pelastustyöntekijöille, että hän tunsi yhtäkkiä terävää rintakipua, ja kaikki vain pimeni.

Tinnapop kuitenkin pyörtyi uudelleen, joten hänet kiidätettiin Phan Thongin sairaalaan välitöntä hoitoa varten. Onnettomuutta nähnyt moottoripyöräilijä kertoi nähneensä miehen auton törmäävän äkillisesti ilman syytä kadun kaiteeseen, joten hän päätti kutsua apua.

Lehdistöhetkellä kuljettaja toipuu edelleen sairaalassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.