Alaston ulkomaalainen, jolla on mahdollisesti mielisairaus, järkyttää jalankulkijoita Etelä-Pattayalla ennen pidätystä

Pattaya -

Alaston ulkomaalainen, jolla oli vain kamera olkapäällään ja pieni vyölaukku, järkytti jalankulkijoita Etelä-Pattayalla ennen pidätystä. Miehellä saattaa olla mielisairaus, poliisi epäili.

Pol. Kapteeni Sontaya Khansub yövuorossa Pattayan poliisiasemalla tänään, 4. elokuuta, sai keskiyöllä omituisen raportin ulkomaalaisesta, joka käveli tungosta pitkin Etelä-Pattayan kadulla, eikä hänellä ollut yllään mitään muuta kuin olkapäälleen laskettu kamera ja pieni vyötärölaukku.

Alaston mies seisoi korkeana ja näytti olevan kotoisin Euroopasta, upseerien mukaan. Hänen paljas vartalonsa aiheutti paniikkia muiden jalankulkijoiden keskuudessa Etelä-Pattayalla, mutta tuijottavat silmät eivät näyttäneet häiritsevän häntä. Yrittäessään neuvotella poliisit ympyröivät hänet, mutta hänen kerrottiin sylkevän upseereille ja puhuneen ympyröissä.

Pitkän, rauhallisen keskustelun jälkeen mies kuitenkin myöntyi ja antoi poliisien kääriä hänen ruumiinsa piilottaakseen alastomuutensa ennen kuin vei hänet poliisiasemalle.

Lehdistöaikaan mennessä virkailijat sanoivat, etteivät he pystyneet tunnistamaan miehen kansallisuutta tai nimeä, koska heillä oli vaikeuksia tulkita hänen lausuntojaan.

Vaikka he epäilivät, että hän voisi kärsiä mielisairaudesta, he antoivat hänen odottaa asemalla sukulaistensa tai suurlähetystön hakevan hänet ja tunnistavan hänet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.