Pattayan apulaispormestarin kerrotaan olevan pettynyt tietöiden lykkäämiseen

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari paljasti, että useiden Pattayan ympärillä olevien tietöiden valmistumista on lykätty edellisen Covid-19-aallon aiheuttaman työntekijöiden puutteen vuoksi.

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai oli kuulemma pettynyt saatuaan tietää, että useat Pattayan tietöitä, kuten Moom Aroi -risteyksessä ja Pattaya Third Roadissa, jouduttiin lykkäämään viime heinäkuun lopulle asetetusta valmistumispäivästä.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Manoch myönsi olevansa todella pahoillaan siitä, etteivät urakoitsijat pystyneet saamaan projekteja päätökseen ajoissa. Hän totesi myös olevansa umpikujassa, koska Pattaya City ei voinut oikein kiirehtiä urakoitsijoita, koska he joutuivat vuoden 19 viimeisen Covid-2021-epidemian aallon aiheuttaman työvoimapulan uhreiksi. oli myöntänyt vapautuksen rangaistuksesta.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

"Nämä hankkeet ovat välttämättömiä, koska valmistuttuaan ne korjaavat välittömästi tulvaongelmat useilla alueilla, kuten Pacific City Homella ja Pattaya Beachillä", apulaispormestari totesi. Hän lupasi kuitenkin tehdä parhaansa neuvotellakseen hienosti urakoitsijoiden kanssa. Tarkkaa valmistumispäivää on tiettävästi lykätty toistaiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.