Väitetty online-uhkapelisivuston ylläpitäjä pidätettiin Sa Kaeossa, jonka liikevaihto oli yli 5 miljoonaa bahtia

Sa Kaeo -

Väitetty online-uhkapelisivuston ylläpitäjä pidätettiin Aranyaprathetin alueella Sa Kaeon maakunnassa maanantaina 1. elokuuta. Rahan liikevaihto oli noin 5 miljoonaa bahtia kuukaudessa.

Ratsia seurasi vihjettä, joka osoitti, että eräs talo Baan Mai Nong Sain osa-alueella harjoitti online-uhkapeli- ja arpajaissivustoa. Siellä Thaimaan kansalainen Nattapon tai Pae, 37, esitteli itsensä viranomaisille väittäen olevansa talon omistaja.

Paen makuuhuoneen etsinnässä löydettiin jälkiä online-uhkapelisivustosta nimeltä "syclub.bet", jossa oli todisteita lottovedonlyönnistä sähköisten kanavien kautta.

Pae myönsi poliisille, että hän työskenteli online-uhkapelisivustolla Kambodžassa ennen kuin hänet palkattiin syclub.bet-sivuston ylläpitäjäksi ystävänsä suosituksesta. Hän kuulemma järjesti maanalaista arpajaisjärjestelmää Line-sovellusten kautta, jonka kassavirta oli noin 5 miljoonaa bahtia kuukaudessa.

Ratsiassa takavarikoitiin suuri määrä kiistanalaisia ​​kiinteistöjä, mukaan lukien tietokonenäytöt, iPadit, älypuhelimet, kirjanpankkitilit ja käteiskortti. Pae vietiin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten. Aluksi häntä syytettiin laittomien uhkapelien ja maanalaisen arpajaisten järjestämisestä verkkoalustojen kautta.

Kuva: Matichon Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.