Nok Airin lento liukuu pois kiitotieltä Chiang Raissa, ei henkilövahinkoja, mutta lentojen peruutuksia ja viivästyksiä

Chiang Rai, Thaimaa-

Nok Air -lento DD108 Don Mueangin lentokentältä Bangkokista Chiang Raihin liukastui pois kiitotieltä laskeutuessaan viime yönä 30. heinäkuuta 2022 kello 9 06 matkustajan ja 164 miehistön jäsenen kyydissä. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Nok Airin edustajien mukaan onnettomuus johtui kovasta sateesta laskeutumisen aikana, mutta lentäjät saivat tilanteen hallintaan ilman loukkaantumisia.

Onnettomuuden jälkeen on kuitenkin tarkoitus tehdä muodollinen tutkinta, kuten näissä tapahtumissa on tapana.

Myös pientä kiistaa syntyi, kun jotkut matkustajat valittivat verkossa siitä, kuinka kauan koneesta nouseminen kesti onnettomuuden jälkeen, ja he väittivät, että palvelu oli huonoa. Nok Air kiisti tämän ja julkaisi lausunnon, jossa väitettiin, että kaikista matkustajista pidettiin hyvää huolta, mukaan lukien heille annettiin ruokaa ja juomaa odottaessa.

Tästä päivästä lähtien onnettomuuden vuoksi Chiang Raihin lentojen viivästymiset ja peruutukset ovat merkittäviä käynnissä olevan tutkinnan ja kyseessä olevan kiitotien sulkemisen vuoksi. Niitä, jotka ovat vaikuttaneet lentoihin, kehotetaan ottamaan yhteyttä lentoyhtiöihinsä vaihtoehtoisia järjestelyjä varten.

Suurten lentoyhtiöiden kerrotaan kuljettaneen asiakkaita Chiang Main lentokentälle onnettomuuden vuoksi.

TPN-media toimittaa kaikki lisäpäivitykset tähän tarinaan, mikäli ne tulevat saataville asiaankuuluvilta viranomaisilta saatujen tietojen perusteella.

Kuva: Naew Na

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/