Isäpuolen väitetään ampuneen kuoliaaksi 36-vuotiaan poikansa Chonburissa melukiistan vuoksi

Chonburi -

Isäpuolensa, joka oli kasvattanut poikapuolensa vuoden iästä lähtien, väitti ampuneen poikansa kuoliaaksi haulikolla melukiistan vuoksi.

Pol. Kapteeni Chutiwat Tontan Bor Thongin poliisiasemalta sai ilmoituksen ammuskelusta tiistaina, 26. heinäkuuta, Bor Thongin osa-alueella Chonburissa.

Uhria, Prasert Santalulaita, 36, väitetään ampuneen haulikolla rintaan ja oikeaan käteensä hänen isäpuolensa Dairat Saelim, 58, toimesta ja tappoi hänet paikan päällä. Epäilty odotti raporttien mukaan ilmoittautumista rikospaikalla ja kertoi upseeri Chutiwatille, että hän painoi liipaisinta äkillisestä impulssista sen jälkeen, kun hänen poikansa kieltäytyi laskemasta musiikkiaan.

"Minua vietiin pois. Hän pilkkasi minua ja provosoi minua ampumaan häntä, kun yritin käskeä häntä vaimentamaan musiikkiaan, koska halusin nukkua, Prasert kertoi upseeri Chutiwatille. Isäpuoli väitti myös kasvattaneensa poikapuolensa vuoden iästä lähtien, mutta viime aikoina he ovat riidelleet usein pojasta, joka soitti kovaa musiikkia. ”Rakastan häntä kuin poikaani, mutta tappelimme usein. Vaimoni oli yleensä se, joka erotti meidät, mutta hän ei ollut paikalla sillä hetkellä. Viha valtasi minut, Prasert toisti.

Mitä tulee hänen vaimonsa Boonmaan, 58, hänen kerrottiin nukkuneen sisarensa talossa, joka ei ole kaukana rikospaikasta. Hän kertoi kuulleensa Prasertin ja hänen poikansa riitelevän vähän ennen kuin ase laukesi. Sitten hänen miehensä huusi häntä tulemaan katsomaan poikansa makaavan elotonta maassa.

Prasertia syytettiin ampuma-aseella tehdystä murhasta, ja hän oli poliisin pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.