Brittimies jäi kiinni valehtelemasta, että taksinkuljettaja hyökkäsi hänen kimppuunsa Chiang Maissa. Sen sijaan hän loukkasi itsensä kiipeäessään asukkaan pihalle

Chiang Mai -

Brittiläisen kerrottiin valehtelevan viranomaisille taksinkuljettajan hyökkäyksestä hänen palattuaan viihdepaikalta Ratchawithi Roadilta Mueangin alueella Chiang Main maakunnassa viime tiistaina 26. heinäkuuta.

Tämä seurasi uutisraporttia, jonka mukaan thaimaalainen taksinkuljettaja puukotti ulkomaalaista uhria noin kello 1. tiistaina. Hänen kerrotaan loukkaantuneen kämmenessään ja sormissaan saamista terävistä viiloista. Hänet vietiin yksityiseen sairaalaan Chiang Maihin ja hän vahvisti turistipoliisille, että hänen kimppuunsa oli hyökätty ja että hänen matkapuhelimensa oli kadonnut.

Chiang Main poliisi kuitenkin alkoi epäillä tarinaa, kun Miller ei kyennyt vastaamaan peruskysymyksiin väitetystä hyökkäyksestä ja taksikuvauksesta tai siitä, missä hän oli vuokrannut auton, ja alkoi itse kysellä ja katsella CCTV:tä alueella, jossa Daniel oli ollut. löydetty loukkaantuneena.

Kuitenkin tänään, 29. heinäkuuta, Chiang Main poliisi paljasti, että Britannian kansalainen Daniel William, 30, ei joutunut fyysisen hyökkäyksen kohteeksi, mutta hänen käsiensä vammat johtuivat tietojen mukaan kahvilan ja guesthousen aidan kiipeämisestä Soi 11:ssä Phralla. Pok Klao Road, Phra Singin alapiiri.

Kahvilan omistaja, jonka nimeä Chiang Main poliisi ei salannut, kertoi viranomaisille, että myöhään illalla kaupassa ollut sukulaisensa kuuli kovaa ääntä liikkeen itäpuolen betoniaidalta. He menivät katsomaan ja kuulemma näkivät humalaisen ulkomaalaisen putoavan aidalta ja juoksevan kiireesti kiipeämään liikkeen sinkkiaitojen peittämän aidan toiselle puolelle. Tietojen mukaan aidan osat romahtivat ja vaurioituivat.

Daniel onnistui ylittämään aidan viereiseen taloon, mutta koira haukkui äänekkäästi, joten hän kiipesi nopeasti toiseen kotiin. Aidassa oli vielä selkeitä verijälkiä, kahvilan omistaja totesi.

Lisäksi omistaja sanoi, että turistin käsissä olevat haavat näyttivät olevan sinkkiaidoista. "Kukaan ei jahdannut häntä. Hän näytti myös olevan humalassa. Meillä ei ollut aavistustakaan, miksi hän kertoi poliisille olevansa hyökkäyksen kohteena tai miksi hän kiipesi pihoille ja asuintaloille", he lisäsivät.

– Kadonneeksi väitetty matkapuhelin löydettiin pudonneena aidan läheltä, josta hän hyppäsi, sekä tennarit, jotka poliisi on jo noutanut. Kahvilan omistaja päätti.

Chiang Main poliisi ei heti kertonut, aikoivatko he nostaa syytteen Danielia vastaan, mutta hänellä oli useita vaihtoehtoja, kuten väärän ilmoituksen tekeminen tai tunkeutuminen. Chiang Main maakunnan poliisin kenraalimajuri Thawatchai Pongwiwattanachain mukaan tutkinta oli kesken, ja Millerin väärä lausunto loukkasi mielikuvaa Chiang Maista ja matkailusta.

Mr. Miller ei heti julkaissut Chiang Main poliisille vastattua lausuntoa, jossa todettiin, että hänen väitteensä hyökkäyksen kohteeksi oli väärä.

Kuva: Chiang Mai News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.