Pattayan parturista sianlihan myyjä sikaasussa vetää hymyä ja myyntiä

Pattaya -

Pattayalainen parturi, joka myy rapeaa sianlihaa toiselle työpaikalle, sai hymyn asiakkaiden kasvoille kiinalaisen näytelmän "Matka länteen" kuuluisan "Tu poih-kài" -hahmon hauskalla sikaasullaan.

Pattaya News -toimittajat saivat tilaisuuden haastatella herra Seksit Chimpalia, 44, tiistaina, heinäkuun 26. päivänä, kun hänestä tuli kaupungin puheenaihe Thaimaan sosiaalisessa mediassa, koska hän käytti sikaasua myyessään rapeaa sianlihaa.

"Myyjäni iskulause on "Hongkongin rapeaa sianlihaa taatusti hyvällä kastikkeella, jos ei, voit potkaista minua", Seksit sanoi vitsailevasti The Pattaya Newsille. Hänen myymälänsä sijaitsee ennen Sawang Boriboon Wittaya -koulua Soi Nern Plub Wanissa, Banglamungissa. Hänen yrityksensä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 3-30, mutta Seksit sanoi, että asiakkaiden piti kiirehtiä, koska hän myytiin aina loppuun kahdessa tunnissa.

COVID-19:n vaikutuksen alaisena Seksit joutui vaihtamaan työnsä parturista rapean sianlihan myyjäksi ruokkiakseen perhettään, kun hänen tulonsa putosivat. "Minun täytyi sopeutua, joten opin valmistamaan hyvää rapeaa porsaanlihaa tältä kaupungin parhaalta tuntemaltani kokilta", Saksit kertoi.

Koska hän oli luonteeltaan hauska mies ja se, että hänen on tultava hakemaan poikansa tähän kouluun maanantaista perjantaihin, Saksit sanoi, että hehkulamppu meni hänen päänsä yli ja hän päätti myydä tänne sikaasussa tehdäkseen itsensä. tunnistettavampi. "Se toimii. Joskus myin pois 10 kiloa sianlihaa kahdessa tunnissa. Monet ihmiset haluavat poseerata kanssani kuvissa.”

Muistutuksena, Saksitin myyjä sijaitsee ennen Sawang Boriboon Wittaya Schoolia Soi Noen Plub Wanissa, Banglamungissa. Voit vierailla hänen luonaan ja ottaa selfien hänen hauskalla sikaasullaan maanantaista perjantaihin klo 3-30. Hän on erittäin ystävällinen ja ahkera mies ja toivottaa aina tervetulleeksi kaikki kansallisuudet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.