Chiang Main kanavalla kadonneen belgialais-thaimaalaisen miehen ruumis löytyi

Chiang Mai -

Kehon a Thai-belgialainen turisti, joka oli kadonnut koskenlaskussa Mae Taengin alueella Chiang Maissa, Lopulta löydettiin eilen 24. heinäkuuta kolmen päivän jatkuvan etsinnän jälkeen.

Nicolas Hinckxtin ruumis löydettiin koskesta lähellä elefanttisuojaa, joka sijaitsee noin 10.5 kilometrin päässä paikasta, jossa hän putosi kumiveneestä törmättyään suureen kiveen koskenlaskuun kahden belgialaisen ystävän kanssa.

Viranomaisten mukaan hänen ruumiinsa löydettiin ylösalaisin ja alasti. Aluksi ruumis toimitettiin paikalliseen sairaalaan ruumiinavausta varten, ennen kuin se siirrettiin hänen perheelleen uskonnolliseen seremoniaan.

Kuva: Manager Online

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.