Belgialais-thaimaalainen mies on edelleen kateissa useita päiviä sen jälkeen, kun hänen kumiveneensä törmäsi kiviin Chiang Main kanavalla

Chiang Mai -

Belgialais-thaimaalainen mies on kadonnut yli kahdeksi päiväksi sen jälkeen, kun hänen kumiveneensä törmäsi suureen kiveen koskenlaskussa kanavassa Chiang Maissa.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen perjantaina (22nd), että 30-vuotias puoliksi belgialais-thaimaalainen herra Nicolas Hinckxt oli kadonnut sen jälkeen, kun hänen kumiveneensä osui kiveen koskenlaskussa Mae Tang -kanavalla Kued Changin osa-alueella, Mae Taengin alueella. Yli 50 pelastustyöntekijää kutsuttiin etsintöihin.

Amnuay Pinta, 66, kertoi Thaimaan lehdistölle: "Asun läheisellä alueella ja hän on veljenpoikani. Hänen äitinsä on thaimaalainen. Hän työskenteli aiemmin ohjelmoijana Belgiassa, mutta muutti äskettäin tänne. Hänen perheelleen on jo ilmoitettu onnettomuudesta.

Kumiveneen kapteeni Panya Noibut, 30, kertoi thaimaalaiselle medialle seuraavaa: "Veneessä oli kolme turistia ja lautta osui suureen kiveen ennen kuin mies putosi veneestä ja katosi. Etsinnät ovat edelleen kesken."

Lehdistöhetkellä mies oli edelleen kateissa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.