Pattayan Walking Streetin yökerho teki ratsian varhain tänä aamuna useiden väitettyjen rikkomusten vuoksi, Pattayan poliisi sanoo.

Walking Street, Pattaya -

Pattayan kaupungin poliisi yhdessä huumevalvontalautakunnan (ONCB) lainvalvontaviranomaisten kanssa teki ratsian Flexx Club -viihdekeskukseen Walking Streetillä hyvin aikaisin tänä aamuna 24. heinäkuuta ONCB:lle tehtyjen kokaiinin ja ekstaasin myynnistä väitettyjen ilmoitusten jälkeen. asiakkaiden välillä tapahtumapaikalla. Huumeita ei kuitenkaan löytynyt ratsian aikana, mutta Pattayan poliisi sanoi, että siellä oli useita muita rikkomuksia.

Pattayan poliisipäällikön Kunlachart Kunlachain johtaman ratsian jälkeen, joka alkoi kello 5. Sunnuntaina 00. heinäkuuta nähtiin yli 24 turistia ja asiakasta tanssimassa ja juomassa tapahtumapaikan toisessa kerroksessa. Kaikki heistä vietiin virtsatesteihin, jotka paljastivat, että 200 asiakkaista, mukaan lukien 4 thaimaalaista naista ja 2 transsukupuolista henkilöä, todettiin laittomille huumeille. Ei ollut heti selvää, minkä lääkkeen osalta he olivat positiivisia.

Tarkastuksen aikana yhden amerikkalaisista asiakkaista kerrottiin huutavan, yhteistyöhaluinen ja kirosi virkamiehiä. Hänet pidätettiin siksi syytteeseenpanosta tutkinnan häiritsemisestä. Mies kieltäytyi paljastamasta henkilöllisyyttään ja kieltäytyi myös tekemästä huumetestiä, päällikkö Kunlachartin mukaan.

Lisäksi kaupasta löytyi yhteensä 33 sarjaa Thaimaassa laittomia vesipiippuja (shishaa) ja piippuja. Baaripäällikkö Sujitra Wilaiphaboon, 36, ilmoittautui poliisille ja väitti myös, että baari oli toiminut nykyisen laillisen sulkemisajan 2 jälkeen.

Pattayan poliisi nosti alun perin syytteen omistajaa vastaan ​​laitoksen avaamisesta laillisen ajan kuluessa, alkoholijuomien jakelusta lain ylittävästä määräajasta ja laitoksen avaamisesta Chonburin tartuntatautien hallinnan määrittämän ajan jälkeen. Myös laittomista vesipiippuista veloitetaan.

ONCB ei kommentoinut meneillään olevaa tutkintaa tapahtumapaikalla tapahtuneesta väitetystä huumemyynnistä, eikä huumeita tiettävästi löytynyt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.