Bangkokin parlamenttialueelta löytyi yli 100 marihuanakasvia, kukaan ei tiedä kuka ne istutti

KUVA: Matichon

Bangkok -

Yli 100 pientä marihuanakasvia on löydetty Bangkokin parlamenttialueelta, jonka hallituksen rakennuksena ja alueena oletetaan olevan kannabiksen istutus, myynti tai käyttö kielletty nykyisten säännösten mukaan.

Mysteerinä on kuitenkin se, että kukaan ei tiedä kuka istutti marihuanan, eikä kukaan astu eteenpäin ja ota vastuuta.

Eilen (22nd) voimakkaat tuulet kaatoivat suuren puun parlamentissa. Viranomaiset, jotka tarkastivat aluetta käsitelläkseen myrskytuhoja, olivat järkyttyneitä huomatessaan, että läheltä löytyi yli 100 pientä marihuanakasvia.

Entinen demokraattipuolueen parlamentin jäsen, herra Watchara Petthong kertoi Thaimaan tiedotusvälineille: "Näiden marihuanakasvien kasvattajalla on erinomaiset maataloustaidot. Eduskunnan maaperä on hyvälaatuista, mutta yli 347 puuta on kuollut aiemmin, kun nämä marihuanakasvit kasvavat hienosti.

Herra Watchara soitti Aroon Laipongpaewille, eduskunnan turvallisuustoimiston johtajalle, tutkimaan asiaa. Poliisi lähetettiin siirtämään kaikki marihuanakasvit eduskunnalta, kun taas tutkintaa on jatkettu näiden marihuanakasvien omistajan löytämiseksi.

Lehdistöaikaan mennessä kukaan ei ole astunut eteenpäin ottamaan vastuuta, ja on edelleen mysteeri, kuka istutti kannabiksen. On epäselvää, minne kasvit siirrettäisiin, jotka ovat nyt dekriminalisoituja Thaimaassa, mutta kiellettyjä paikoissa, kuten hallintorakennuksissa, kouluissa ja poliisiasemilla.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.