Pattayan pormestari vierailee henkilökohtaisesti Pattaya International Windsurfing Cup 2022:ssa

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramese Ngampichese vieraili lauantaina 23. heinäkuuta henkilökohtaisesti Pattaya International Windsurfing Cup 2022 -turnauksessa, joka kestää 23.-24. heinäkuuta Jomtien Beachillä.

Pormestarin mukaan kilpailun mahdollistivat neljä anteliasta organisaatiota: Thaimaan purjelautailuliitto, Pattaya Windsurfing Club, Chonburin urheiluliitto ja lopuksi Thaimaan urheiluviranomainen.

Kilpailu on jaettu kahteen ohjelmaan, jotka ovat Thailand Windsurfing Championships ja International Windsurfing Cup 2022. Pro-urheilijat (miehet ja naiset) yhdeksästä maasta liikkuvat taitavasti merellä ja kilpailevat Pattayan parhaaksi purjelautailijaksi.

"Tämä on todella hyvä tilaisuus thaimaalaisille urheilijoillemme testata taitojaan kansainvälisellä tasolla", Poramese totesi vierailunsa aikana. Thaimaalaiset purjelautailijat osallistuvat myös lokakuussa Ranskassa järjestettävään maailmanmestaruuskilpailuun.
-=-=-=-=-=-=-=-=–===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.