Sattahip isännöi perinteistä lyhtyjuhlaa Buddha-vuorella (Khao Chi Chan)

Sattahip -

Toinen suuri perinteinen festivaali on äskettäin ohitettu tänään, heinäkuun 22. päivänä, Khao Chi Chanissa tai yleisemmin Buddha-vuorena.

Monet Jomtienin alapiirin viranomaiset ja asukkaat kokoontuivat aamulla suorittamaan uskonnollisen seremonian Buddha-vuorelle kuningas Bhumibolin (Rama IX) muistoksi. Osallistujat auttoivat lakaisemaan alueen ja puhdistamaan Buddha-patsaan ennen kuin uhrasivat vainajan.

Klo 5 lyhtyparaati, sukupolvelta toiselle siirtynyt sattahipin perinne, valaisi värikkäästi alueen ennen majesteettista Buddha-vuorta ja päätti kauniisti tapahtuman ensimmäisen päivän. Mutta tämä ei ole ohi, samassa paikassa esitetään toinen perinteinen näytelmä 23. heinäkuuta, ja viranomaiset kehottavat kaikkia lämpimästi mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=–===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.