Myanmarin 6.4 magnitudin maanjäristys tuntui Pohjois-Thaimaassa, viralliset raportit vahvistavat

Pohjois-Thaimaa -

Thaimaan meteorologian osaston Thaimaan maanjäristysten tarkkailuosasto raportoi, että Thaimaan Chiang Main ja Chiang Rain maakunnat tunsivat vapinaa 6.4 magnitudin maanjäristyksestä, joka tapahtui Myanmarissa tämän aamun, 22. heinäkuuta, jälkeen.

Järistyskeskus löydettiin noin 82-87 kilometrin päässä Chiang Rain Mae Sain alueelta, Thaimaan ja Myanmarin rajalta. Lievistä järistyksistä raportoitiin useita kertoja myöhemmin puolenyön jälkeen.

05:22 alkaen. viimeinen 5.3 magnitudin vapina kirjattiin ja se voitiin tuntea Chiang Rain Muangin, Mae Chanin, Chiang Khongin ja Chiang Saenin alueilla sekä Chiang Main Muangin alueella.

Thaimaan maanjäristysten aiheuttamista omaisuusvahingoista, menetyksistä tai loukkaantumisista ei ole vielä raportoitu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.