Thaimaa on listattu Yhdysvaltain ihmiskaupparaportin 2. tasolle hallituksen ponnisteluista ihmiskaupan torjumiseksi

Kansallinen -

Thaimaa sijoittui Yhdysvaltain ihmiskaupparaportissa 2 tasolle 2022 maan ihmiskaupan ongelmien hallinnassa, ja se nousi Tier 2 -valvontalistalta vuonna 2021.

Thaimaa nostettiin tasolle 2, mikä viittaa maahan, joka vaikka maa ei täytä Yhdysvaltain ihmiskaupan poistamista koskevia standardeja, hallitus tekee merkittäviä ponnisteluja sen eteen. Viime vuonna Thaimaa luokiteltiin Tier 2 Watch -listalle, mikä tarkoittaa, että maassa käydään vakavaa ihmiskauppaa, mutta ei ole selvää näyttöä siitä, että hallitus olisi poistamassa ongelmia.

Raportin mukaan, Thaimaa on osoittanut ponnistelunsa lisätäkseen ihmiskauppatutkimusten määrää, saattanut päätökseen kansallisen siirtämismekanismin (NRM), joka valtuutti 45 päivän harkinta-ajan, viimeistelemään ihmiskaupan vastaisen lain pakkotyösäännösten täytäntöönpanoohjeet ja aloittamaan 17:n tutkinnan. epäiltiin osallisina virkamiehiä vuonna 2021 ja tuomittiin kaksi vankeusrangaistukseen.

KUVA: VINKKI Raportti

TIP-raportissa todettiin myös, että Thaimaan kansalaiset joutuvat työ- ja seksikaupan kohteeksi useissa maissa, mukaan lukien Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä.

Raportin mukaan thaimaalaisia ​​naisia ​​ja LGBTQI+ -henkilöitä käytetään hyväksi Sveitsissä seksikaupassa. Thaimaan kansalaiset, jotka matkustavat Norjaan perheenyhdistämistä varten, ovat seksi- ja työkaupan vaarassa. Jotkut thaimaalaiset miehet ja naiset ovat myös pakkotyössä Israelin maataloussektorilla, Etelä-Korean kaupallisessa seksiteollisuudessa, Kambodžan ja Laosin uhkapeli- ja huijaussivustoilla jne.

Thaimaan hallitusta kehotetaan lisäämään ihmiskaupan syytteitä ja tuomioita, erityisesti työkaupasta, sekä aktiivisesti tutkimaan ja asettamaan syytteeseen virkamiehet, joiden väitetään osallistuvan ihmiskaupan edistämiseen, sekä tuomitsemaan ja rankaisemaan syyllisiksi todetut riittävät tuomiot.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.