Useat oppositiopuolueiden kansanedustajat hyökkäävät Thaimaan kansanterveysministeriin ja hänen kannabiksen laillistamiseensa ilman asianmukaista valvontaa epäluottamuskeskustelun ensimmäisen päivän aikana

KUVA: Bangkokbiznews

Bangkok -

Oppositiopuolueiden kansanedustajat hyökkäsivät kansanterveysministeri Anutin Charnvirakuliin ja ministeriöön kannabiksen ja hampun laillistamisesta ilman asianmukaisia ​​säännöksiä ja valvontaa epäluottamuskeskustelun ensimmäisenä päivänä tänään, 19. heinäkuuta.

Tohtori Wayo Asawarungruang Move Forward -puolueesta aloitti keskustelunsa ministeriä vastaan ​​ja syytti häntä sosiaalisten, diplomaattisten, matkailun ja taloudellisten ongelmien aiheuttamisesta dekriminalisoimalla marihuanan ilman asianmukaista valvontaa.

Kansanedustaja paljasti myös kuvamateriaalia Anutinin vaalikampanjasta vuonna 2019 ja vannoi, että Bhumjaithai-puolue sallisi yleisön kasvattaa marihuanaa, josta voi tulla heidän uusi tulonlähde. Anutin totesi kampanjan aikana, että kannabista sekoitettaisiin myös ruokaan tai kulutettaisiin eikä maininnut lääketieteellisiä tarkoituksia ollenkaan, tohtori Wayon lausunnon mukaan.

Lisäksi hän mainitsi myös, että ministeri väitti tarkoituksella luoneen nykyisen laittoman ajan, kun hallitus toteutti dekriminalisoinnin ilman virkistyskäyttöä sääteleviä ministeriön määräyksiä tai oheislakeja, mikä aiheutti merkittävää yleistä huolta.

"Kuultuaan julkisia kritiikkiä Anutin antoi siksi petollisen ilmoituksen. Mutta ei ole olemassa käytännöllisiä ja täytäntöönpanokelpoisia määräyksiä. Ministeriö julisti kannabiksen ja hampun vain valvotuiksi kasveiksi ja kielsi tupakoinnin julkisilla paikoilla, myymisen alaikäisille ja käytön raskaana olevia naisia ​​vastaan, Move Forwardin kansanedustaja lisäsi.

Useat oppositiopuolueiden kansanedustajat, mukaan lukien Suthin Khlangsaeng Pheu Thai -puolueesta ja Kuheng Yawohasan Prachachat-puolueesta, hyökkäsivät myös kansanterveysministeriä vastaan ​​samankaltaisista lausunnoista ja syyttivät häntä kansanterveydelle vahingon aiheuttamisesta ja marihuanan väärinkäytöstä, erityisesti teini-ikäisten ja marihuanan käyttäjät, joiden ilmoitettiin joutuneen sairaalaan, koska he käyttivät kasveja kotona ilman asianmukaisia ​​lääkemääräyksiä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.