Nakluan parkkihalli lähellä Nakluan kalamarkkinoita on 80-prosenttisesti valmis, Pattayan pormestari sanoo

Nakluan seutu -

Parkkihalli Nakluan kaupunginosassa lähellä suuria kalamarkkinoita on 80-prosenttisesti valmis, ja se valmistuu syyskuussa 2022.

Pattayan pormestari Poramese Ngampiches vieraili käynnissä olevassa parkkihallin rakentamisessa Nakluan kaupunginosassa Nakluan markkinoiden lähellä perjantaina 15. heinäkuuta 2022.

Pormestarin mukaan tämän hankkeen budjetti oli 90 miljoonaa bahtia. Se on viisikerroksinen rakennus, johon mahtuu 240-250 autoa ja vielä 98 moottoripyörää. Rakennus oli tarkoitettu helpottamaan Nakluan vanhaankaupunkiin saapuvia asiakkaita - yksi Thaimaan tärkeimmistä kala- ja äyriäiskeskuksista.

Hankkeen valmistumisesta pormestari sanoi, että se on 80 % valmis ja valmistuu syyskuussa 2022.

– Rakennuksen valmiusaste on noin 80 prosenttia. Asensimme myös älykkään pysäköintijärjestelmän, joka ilmoittaa kuljettajille, mikä kerros on täynnä”, Poramese sanoi.

Hän päätteli, että kun hanke on valmis, siihen tulee suuri parkkihalli, jossa on kunnollinen wc, joka helpottaa Nakluan vanhankaupungin turisteja ja myyjiä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.