Kolme ihmistä, mukaan lukien nelivuotias tyttö, koira ja kissa, kuoli, kun päihtynyt, runsaasti metamfetamiinia käyttänyt mies aloitti ammuskelun Chiang Raissa

Chiang Rai -

Kolme ihmistä, koira ja kissa kuolivat, kun taas toinen henkilö sai vakavia vammoja päihtyneen miehen, joka oli runsaasti metamfetamiinia, ampui useita laukauksia Chiang Raissa.

Alueen 5 poliisi raportoi, että Mae Saruayn poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen iltapäivällä (14.th) Ta Gean kylässä Ta Gorin osa-alueella, Mae Saruayn alueella. He saapuivat paikalle löytääkseen kolme Jala Jalorin, 38, Napoe Yapan, 45, ja XNUMX-vuotiaan tytön ruumista.

Rouva Layare Japue, 61, oli saanut vakavia ampumavammoja, kun taas kaksi nimeämätöntä muuta sai lieviä ampumavammoja. Myös koira ja kissa löydettiin ammuttuna.

Pääepäilty oli piilotettu kylän yleiseen wc:hen. Poliisilla kului neljä tuntia pidättääkseen epäillyn, joka myöhemmin tunnistettiin Anucha Jaboeksi, 26, tunnetuksi paikalliseksi asukkaaksi. Häneltä takavarikoitiin kivääri ladatuilla luodeilla. Hän oli poliisiraportin mukaan vahvasti päihtynyt ja runsaasti metamfetamiinia. Anucha vietiin Mae Saruayn poliisiasemalle.

Poliisi sanoi, että Anuchalla ei ollut vakituista työpaikkaa ja hänet tunnettiin hyvin Ta Gea -yhteisössä. Hänen väitetään käyttäneen usein metamfetamiinia ja satuttavan muita, mukaan lukien omaa äitiään. Hän varasti kiväärin entiseltä varakylän päälliköltä ennen kuin ryhtyi poliisin mukaan huumeiden ja alkoholin aiheuttamaan ampumiseen.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten. Anucha pysyi vangittuna ilman takuita lehdistön ajan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.