Aasian ja Tyynenmeren hotelliinvestoinnit ovat yhteensä 6.8 miljardia dollaria vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla

Bangkok – 13. heinäkuuta 2022 /  Aasian ja Tyynenmeren hotellisektorin elpyminen kiihtyi edelleen vuonna 2022, ja vuoden ensimmäisen puoliskon investointivolyymit olivat yhteensä 6.8 miljardia dollaria. JLL:n (NYSE: JLL) tietojen ja analyysien mukaan investoinnit vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla edustavat 33.0 %:n kasvua vuoden 11.9 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja 2019 %:n kasvua vuonna XNUMX, mikä on osoitus pandemiaa edeltäneestä pääoman siirrosta Aasiaan. Tyynenmeren hotellisektori.

Kaikkiaan vuoden 75 ensimmäisellä puoliskolla tapahtui 2022 tapahtumaa, mikä on 20.2 % vähemmän kuin vuotta aiemmin ja 33.0 % vuoden 2019 ensimmäisen vuosipuoliskon lukuihin verrattuna. Vuoden 2022 ensimmäisen kuuden kuukauden aikana myytyjen huoneiden kokonaismäärä oli kuitenkin 19,822 29.9, mikä on 2021 % kasvua vuoden 9.4 ensimmäiseen puoliskoon verrattuna ja 2019 % pandemiaa edeltävänä aikana vuonna 2022. Kauppaaktiivisuuden kasvuun vaikutti salkkutransaktioiden piikki, kun institutionaaliset sijoittajat istuvat kuivalla jauheella pyrkivät sijoittamaan pääomansa tehokkaammin. JLL:n mukaan jatkuvan vauhdin kuitenkin todennäköisesti haastavat kasvavat makrotaloudelliset ja geopoliittiset vastatuulet vuoden XNUMX jälkipuoliskolla.

"Aasian ja Tyynenmeren vieraanvaraisuussektorin kestävyys ja rajojen uudelleen avaaminen ovat kiihtyneet entisestään vuonna 2022, ja pandemian aiheuttama yritys- ja vapaa-ajan kysyntä on varmistanut, että matkustuskysyntä on pian Covidia edeltävän tason tasolla. Tämän seurauksena kahden vuoden tyyntyminen investointitoiminnassa on suurelta osin laantunut, mikä on osoituksena Aasian ja Tyynenmeren gateway-markkinoilla ja lomakohteista tehtyihin kauppoihin kerättynä ennätyksellisenä pääomana", sanoo Nihat Ercan, Aasian sijoitusmyynnin johtaja. Pacific, JLL Hotels & Hospitality Group.

Investointiaktiviteetti jakautui Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoille, kun rajojen avautuminen varmisti, että monet markkinat siirtyivät kotimaisesta kysynnästä ulkomailta vapaa-ajan ja yritystoimintaan. Nykyisten suotuisten matkailumarkkinoiden olosuhteiden ja pidemmän aikavälin talousnäkymien sekoittuminen luo kuitenkin katkaisun ostajien ja myyjien hinnoittelua koskevien odotusten välillä.

Investointivolyymin näkökulmasta Japani (1.8 miljardia dollaria), Korea (1.7 miljardia dollaria) ja Suur-Kiina, mukaan lukien Hongkong (1.6 miljardia dollaria), saivat eniten pääomaa vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Singapore (899.7 dollaria. 205.5 miljoonaa), Malediivit (159.6 miljoonaa dollaria) ja Indonesia (145.5 miljoonaa dollaria) toipuivat edelleen voimakkaasti. Toiminta Australiassa (XNUMX miljoonaa USD) ja Thaimaa (37.7 miljoonaa USD) oli vaimeampi, mutta todennäköisesti vahvistuu toisella vuosipuoliskolla lukuisten markkisopimusten sulkemisen vuoksi.

”Kestävämpi elpyminen matkailussa lisää useiden sijoittajien suurinta haastetta sijoittaa pääomaa menestyksekkäästi investointikelpoisiin tuotteisiin koko alueella. Olemme vakaasti vakuuttuneita siitä, että Aasian ja Tyynenmeren hotelliinvestointien kokonaismäärä ylittää 10 miljardin dollarin rajan huolimatta omaisuuden niukkuudesta sekä makro- ja geopoliittisista vastatuulesta, jotka vaikuttavat edelleen pääomatoimintaan", sanoo Mike Batchelor, Aasian ja Tyynenmeren alueen toimitusjohtaja, JLL Hotels. & Hospitality Group.

JLL-analyysiin ja tutkimukseen perustuvia maakohtaisia ​​kohokohtia ovat mm.

  • Thaimaa: JLL:n mukaan markkinoille tulee lisää hotelleja, koska myyjiin kohdistuu lisääntyviä myyntipaineita. Vaikka ostajat etsivät aktiivisesti, he ovat opportunistisia hinnoittelussaan ja konservatiivisempia tehdessään tarjouksia kiinteistöistä. Thaimaan hotellimarkkinoilla toimii tällä hetkellä lukuisia pääomarahastoja ja perhetoimistoja, ja JLL:n ulkomainen kiinnostus lisääntyy matkustusrajoitusten purkamisen myötä. JLL ennustaa transaktiovolyymien nousevan lähes 300 miljoonaan dollariin koko vuodelle 2022.
  • Australia: Tapahtumavolyymit Australiassa olivat suhteellisen vaimeat vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla ja 66.0 % vähemmän kuin vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla. JLL:n mukaan noin 700 miljoonan dollarin arvoisia kauppoja on vaihdettu, mutta joita ei ole vielä suoritettu, mikä kasvattaa transaktiovolyymejä loppuvuoden aikana. Sijoittajat ovat myös edelleen innokkaita sijoittamaan pääomaa hotellien omaisuuteen Australiassa ja Uudessa-Seelannissa "flight-to- quality" -strategialla tai keskisuurissa kiinteistöissä, joissa aktiivinen omaisuuden hallinta tai käyttötarkoituksen muuttaminen voi saada huomattavaa tuottoa.
  • Kiina: Vuotuinen hotellikauppojen määrä laski 43.8 % tiukkojen sulkemistoimenpiteiden vuoksi monissa kaupungeissa Covid-tapausten lisääntymisen seurauksena Kiinassa. Monet hotellitransaktiot viivästyivät todennäköisesti vuoden 2022 viimeiselle neljännekselle tai ensimmäiselle neljännekselle. vuodelta 2023. JLL odottaa Kiinan "kolmen punaisen linjan" ja "nolla-Covid"-politiikan yhteisvaikutuksen johtavan edelleen hotelliomaisuuden hintojen laskuun ja ennustaa Kiinan hotellitransaktioiden kokonaismäärän olevan noin 2 miljardia dollaria vuonna 2022.
  • Japani: Markkinat ovat nähneet huomattavan elpymisen vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla, kun JLL:n seuraamat Japanin tärkeimmät metrot kasvoivat 91 % vuodesta 2022 vuoteen XNUMX verrattuna samaan aikaan viime vuonna. Sijoittajat jatkavat sinnikkäästi hotelliomaisuuden hankkimista Japanista, koska Japanin jenin äskettäisen devalvoitumisen vuoksi odotetaan vahvaa kotimaisen ja kansainvälisen matkailun kysyntää. Maailmanlaajuisten koronnostojen taustalla Japanin velkarahoitusympäristö on edelleen houkutteleva sijoittajille, ja siksi JLL odottaa maan transaktiovolyymien pysyvän vahvana loppuvuoden.
  • Singapore: Singapore on yksi ensimmäisistä maista, joka on poistanut suurimman osan matkustusrajoituksista Aasiassa, toipunut nopeimmin, ja vuoden alusta transaktiovolyymit ovat lähes 900 miljoonaa dollaria ylittäneet pandemiaa edeltävän tason. Kaupat ovat olleet aktiivisimpia keskisuurten markkinoiden alueella, jossa sijoittajat ovat havainneet mahdollisuuksia muuttaa kiinteistöjä yhteisasuntotuotteeksi suorituskyvyn parantamiseksi.
  • Malediivit: Markkinat osoittivat kestävyyttään vuonna 2021 maailmanlaajuisena gateway-lomakohteena, ja hotellit suoriutuivat yleensä paremmin kuin vuonna 2019, vaikka Aasiassa ei ollut kysyntää suuren osan vuodesta. Tämä tahti on siirtynyt vuoteen 2022, ja markkinat ovat puolestaan ​​edelleen houkutelleet sijoittajia Aasiasta, Lähi-idästä ja Euroopasta. Kaiken kaikkiaan ennustamme suurempia investointimääriä tälle vuodelle telttakyynnin, kuten W Maldivesin ja Sheraton Full Moon Resortin, ansiosta, ja lisää myyntiä on tällä hetkellä käynnissä vuoden toisella puoliskolla.

Lisätietoja täältä: JLL Hotels & Hospitality Group

Tietoja JLL:stä

JLL (NYSE: JLL) on johtava kiinteistö- ja sijoitushallintaan erikoistunut asiantuntijapalveluyritys. JLL muokkaa kiinteistöjen tulevaisuutta paremmaksi maailmaksi käyttämällä uusinta teknologiaa luodakseen palkitsevia mahdollisuuksia, upeita tiloja ja kestäviä kiinteistöratkaisuja asiakkaillemme, ihmisillemme ja yhteisöillemme. JLL on Fortune 500 -yritys, jonka vuotuinen liikevaihto on 19.4 miljardia dollaria, toimintaa yli 80 maassa ja maailmanlaajuisesti yli 100,000 31 työvoimaa 2022. maaliskuuta XNUMX. JLL on Jones Lang LaSalle Incorporatedin tuotenimi ja rekisteröity tavaramerkki . Lisätietoja on osoitteessa jll.com.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/