Tuuli kaatoi puun kahden miehen päälle Chonburin alueella, yksi kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueangin alue, Chonburi -

Kova tuuli kaatoi suuren puun kahden moottoripyörällä ajavan miehen päälle, tappoen matkustajan ja loukkaantuen vakavasti kuljettajaa.

Thamrasamimaneerat-säätiön pelastustyöntekijät vastasivat onnettomuusilmoitukseen Bangsaen Sai 4 Roadilla Chonburin Saensukin osa-alueella eilen iltapäivällä 13.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Raporttien mukaan kaksi uhria loukkaantui vakavasti suuresta puusta, joka kaatui vahingossa heidän päälleen heidän ollessaan moottoripyörällä.

Ensimmäinen miesuhri, Phanuwat Gerdyuu, 27, joka työskenteli katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosastolla, kuljetettiin läheiseen sairaalaan yhdessä toisen miesuhrin, Aimin (oikea nimeä ei annettu), 27, joka myös loukkaantui vakavasti. Raporttien mukaan Aim kuitenkin menehtyi sairaalassa vammoihinsa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Kahden uhrin ystävät kertoivat myöhemmin paikalliselle medialle, että Phanuwat oli edelleen elossa ja sairaalassa hoidossa. Hän oli Aimin poikaystävä ja palasi kotiin hänen kanssaan myrskyn aikana ennen kuin kaatunut puu murskasi hänet.

Fyysiset tutkijat tarkkailevat hengissä olevaa uhria lehdistön ajan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.