Pakettiauton kuljettaja törmäsi sähköpylvääseen Chonburin alueella, syytteen mukaan liukas tie

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ban Buengin alue, Chonburi -

Pakettiauto törmäsi sähköpylvääseen Chonburin alueella. Kuljettajan ja matkustajan kerrottiin pysyneen turvassa ilman vakavia vammoja, mutta kuljettaja syytti onnettomuudesta märkää tietä eikä omaa ajamistaan.

Tapaus tapahtui torstaina 14. heinäkuuta varhain aamulla Nong Chak – Phanat Nikhom Roadilla Ban Buengin alueella Chonburissa. Pakettiauto törmäsi tiettävästi sähköpylvääseen ja mursi sen kahtia, kun yksi uhri jäi loukkuun autoon ja menetti tajuntansa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Tietojen mukaan ajoneuvo oli valkoinen Isuzu-lava-auto. Autosta löytyi rikkinäinen etuosa, jonka päällä oli sähköpylväs. Kuljettaja nimeltä Kritsada Suksawat, 40, sai onneksi vain lieviä vammoja, mutta hänen vaimonsa Wilawan, 30, jäi loukkuun autoon ja menetti tajuntansa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Tämän jälkeen pelastajat kestivät muutaman minuutin herättääkseen uhrin ja auttavan hänet ulos autosta, mutta he eivät löytäneet vammoja. Kuljettaja väitti, että tie oli liukas sateen vuoksi, jolloin hän menetti kuorma-autonsa hallinnan ja törmäsi.

Hän sanoi, että märkä tie aiheutti onnettomuuden, eivät hänen ajotaitonsa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Onnettomuuden näkevä Parinya Luang-on, joka asui lähellä vuokrahuoneessa, kertoi, että samassa paikassa on tapahtunut tämän vuoden alusta neljä onnettomuutta.

"Näin kolmentoista sähköpylvään kaatuneen viime kuukausina auto-onnettomuuksien vuoksi", Parinya sanoi.

Jäi kuitenkin epäselväksi, johtuiko kaikista onnettomuuksista tie märkä.

Aluksi Ban Buengin poliisi tutki tapahtumapaikkaa ja tarkasti CCTV-materiaalia. He sanoivat myös löytävänsä tavan estää säännölliset onnettomuudet tällä paikalla, vaikka he eivät antaneet mitään tarkempia tietoja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.